Digitale Regio Tholen

Nav

Menu

Laatst toegevoegde links


2021 May

 Van Haaften Uitvaartverzorging, St.Maartensdijk
Grafmonumenten - showkamer aan huis - dag en nacht bereikbaar. Wij verzorgen een uitvaart tot in de kleinste details of bieden persoonlijke ondersteuning op maat. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal.
 Beveiliging Totaal, Tholen
alarminstallaties, camerasystemen, intercomsystemen, kluizen, slotenservice
 Loonbedrijf Den Engelsman, Poortvliet
Gespecialiseerd in loonwerk maar ook in grondwerk en aannemerij; van uitgraven van tuinen tot het bouwen van een aanmeer steiger met een degelijke beschoeiing.
 Loonbedrijf Hage, Scherpenisse
Loonbedrijf, loonwerk, grondwerk, groenbeheer, verkoop van producten als zand, klei, zwarte grond, puin.
 Den Boer Agri, Tholen
levert machines voor de verwerking van aardappelen, groenten, granulaten en andere los-gestorte producten; verder analyse apparatuur om de kwaliteit van uw agrarische producten te monitoren en te borge
 Martine Cramer, Dierenhomeopaat., St.Philipsland
Dierenhomeopaat. Alternatieve en holistische gezondheidsdienst.

2018 December

Advertentie
 Maxaro, Roosendaal
Keukens, Vloeren en Badkamers. De grootste showroom van de Benelux van +5.000m2. Laagste prijsgarantie en een klantenbeoordeling van 9.3! Vandaag besteld = volgende werkdag in huis.

2018 June

 Proautnorm BV, Tholen
Uw lokale partner op het gebied van procesautomatisering, websites, software development
 Kwekerij van Dijke, St.Annaland
Het adres voor alle tuinplanten
 De Cadeaushop, St.Annaland
Cadeauartikelen, Kleinmeubelen, Speelgoed, Huishoudelijk, Foto Quelle Service, Hollandse Slijperij Service
 RGZ, Rioolgroep Zeeland, Zuid-west Brabant, Zuid-Holland, Tholen
Rioolprobleem? 7 dagen per week bereikbaar. Vestigingen o.a. in Tholen.
 Kouwen Oud Ijzer, Sint-Maartensdijk
Inzameling en inkoop van oud ijzer en metalen. 24 uurs ophaalservice, containerplaatsing.
 Bowling de Thoolse Brug, Tholen
Bowling, hapjes&drankje, kinderparty, BBQ, buffetten, High Tea, funcooking
 Het Stijlhuys, Tholen
Interieuratelier; massieve op maat gemaakte keukens. Met natuurlijke materialen ontwerpen en produceren wij exclusieve producten, geheel naar uw wens. Dat kan een keuken zijn, maar ook een kast, een inrichting of een vloer. Unieke meubels, die een leven

2017 April

 Tafel van Zus, Tholen
Thuisbakkers. Op de website van Tafel van Zus is het mogelijk om zoete en hartige lekkernijen te bestellen voor feestelijke gelegenheden. De bakkers van Tafel van Zus zijn de tweelingzussen Esther en Eline. Ook moeder Petra draagt haar steentje bij.
 Dista Bouw, Tholen
Jong en dynamisch bouwbedrijf. Vakmanschap, kwaliteit & duidelijkheid staan voorop. Aanbouwen/verbouwingen, dakkapellen plaatsen, renovatie van een aantal schuren, terasoverkappingen, maatwerk trappen, bouwen van garage's, bouwen van nieuwbouw en 2-onder

2016 October

 Autorijschool Jeroen den Haan, St.Annaland
Kwaliteit voor een scherpe prijs. Eerlijk Geen extra rijlessen. Lessen in een moderne lesauto (Audi A1). Gecertificeerd Faalangst instructeur. Goed slagingspercentage. Lessen vanaf het Eiland Tholen, Halsteren en Bergen op Zoom.
 Dynaplus Management, Tholen
Financial Management De financiële administratie met alle bijkomstige processen en advisering; Management Consultancy; Interim Management.
 Brasserie Rijk der Vitaminen, Oud-Vossemeer
Een uitnodigende horecagelegenheid met een hartverwarmende gastvrijheid. Brasserie Rijk der Vitaminen is als een pareltje in de natuur. Verscholen in het Thoolse natuurschoon nabij de Krabbenkreek.En wie hem ontdekt, is verkocht.
 Zorgcoöperatie Anna Zorgt U.A., St.Annaland
Als Zorgcoöperatie Anna Zorgt staan wij letterlijk midden in de kern Sint-Annaland en staat de hulpvraag van onze leden centraal. We ondersteunen mensen en activeren hen bij het zelf maken van keuzes. Dit vertaalt zich naar een brede gedragenheid via het
 Drogisterij Smerdiek, St.Maartensdijk
Facebook pagina van drogisterij Smerdiek
 Leger des heils, dienstencentrum Tholen, St.Maartensdijk
verkoop en inzameling tweedehands goederen.

2016 April

 MP Technical Services, St.Maartensdijk
MP Technical Services is er voor: Elektrisch / Mechanisch onderhoud, modificaties, het oplossen van storingen; Keuren van arbeidsmiddelen volgens de geldende normen
 Atelier Art-Co, Oud-Vossemeer
Atelier voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling. Wij bieden coaching aan kinderen,jong volwassenen en teams. Kunstuitleen met kunstwerken van jonge kunstenaars met een beperking
 Abeo Uitvaartzorg, Tholen
Uitvaartverzorging
 Smits Logopedie, St.Maartensdijk
Logopedisten houden zich bezig met allerlei stoornissen op het gebied van communicatie bij zowel kinderen als volwassenen. Er zijn vier behandelgebieden binnen de logopedie: taal, stem, spraak en gehoor.
 Den hartog Bouwpartner, St.Maartensdijk
Wij willen u graag van dienst zijn bij uw bouwplannen. Van dakkapel tot woning. Zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Alle bouwplannen, waar geen vergunning voor nodig is en ook vergunningsplichtige. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven bij (digitaal)
 Kringloopwinkel Tholen, Tholen
 Oosterschelde voor elkaar, Goes
Op de website van 'Oosterschelderegio voor elkaar' vindt u alle informatie over de veranderingen in het sociaal domein in de Oosterschelderegio
 Zorgboerderij Buytengewoon, Poortvliet
Kleinschalige dagbesteding voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking

2015 December

 InnovatieQ, Tholen
Voor al uw ICT vragen bent u bij ons aan het juiste adres. InnovatieQ gericht op MKB en Particulier. Naast het adviseren op IT gebied, oplossen van computerproblemen verwijderen van virussen en aanleggen van netwerken verzorgen wij o.a. webdesign, webhos

2015 November

 Jack Verkamman., St.Annaland
senior Beleggingsspecialist en Vermogensadviseur bij Duisenburg Vermogensregie. Vermogensadvies, bank-onafhankelijk: financiële planning en beleggingsadvies. 100% klantbelang voor hetzelfde geld! Bezoek aan huis, of kantoor St.Annaland.
 Richard De Jager woningstoffeerder, St.Annaland
Woningstoffering
 Natuur werkt!, Stavenisse
Praktijk voor gezondheidstherapie, natuurgeneeskunde en gewichtsbeheersing.
 Embe-sign, Oud-Vossemeer
Sign-maker en leveren van een breed assortiment snij-folieen o.a. 3M,Oracal,Avery en meer via webwinkel

2015 September

 Jackie Heideman Therapie en Begeleiding, Tholen
Informatie over muziektherapie, hulp bij psychische problemen
 Dutch Divers Delta, Tholen
Alle duiklokaties in Zeeland staan op deze site, die onderdeel uitmaakt van de VVV Zeeland site. Dit onderdeel wordt bijgehouden door de NOB.
 Budget Webworkx, Tholen
webdesign - wordpress
 Brasserie "de 2 getijden", St.Annaland
Uniek gelegen aan de oever van de krabbenkreek en dicht bij de haven van Sint-Annaland.U kunt bij ons terecht voor een hapje en een drankje, ook voor feesten , bruiloften, partijen en cateringservice.

2014 November

 Restaurant Smaek, Scherpenisse
Behalve pannekoeken staan ook op de menukaart, diverse dag-/voorgerechten, lunchgerechten, hoofdgerechten vlees en vis en een ruime keuze uit ijscoupes.
 Potter's kaeswienkeltje, Tholen
Potter's Kaeswiekeltje is naast de verkoop van kaas en aanverwante producten ook voor het bestellen van broodjes. Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven, desgewenst met bezorging. Neem voor aanvullende wensen a.u.b. contact op.
 Tweewieler centrum Tholen, Tholen
Fietsen en bromfietsen

2014 October

 Autobedrijf Eskes, Tholen
vestigingen in Tholen en Halsteren
 Dak- en Zinkwerk J. Bevelander, Tholen
Installatietechniek: elektrotechniek, zinkwerk, dakwerk, verwarming, loodgieterswerk.
 Klusbedrijf L. Bijl, Scherpenisse
Nieuwbouw woningen ,aanbouw; verbouwingen bestaande woningen; badkamer nieuw en renovatie; leveren en plaatsen nieuwe kozijnen; renovatie bestaand voegwerk; natuurstenen raamdorpels
 Zeehonden Safari, St.Annaland
In de Oosterschelde leven zeehonden. Sinds enkele jaren zijn ze op een zandbank komen liggen, waar we ze op 50 meter afstand kunnen zien. Deze zandbank kunnen we bereiken vanuit Sint Annaland en Zierikzee. Een zeehonden-safari varen we altijd rond laag w
 Visgilde Schot-Tholen, Tholen
moderne visspeciaalzaak.
 B&B Bouw, Poortvliet
Allround aannemersbedrijf in de bouwsector. Alles onder één dak. Kleine renovaties, grote renovaties, metsel en timmerwerken, keukens en badkamers, installatiewerken, schilderwerk en tegelwerk
 Nelly.nl, Tholen
de online Zeeuwse nanny. Achter Nelly staan professionals die weten wat er leeft en speelt bij het opvoeden van kinderen in de Zeeuwse samenleving. Want,opvoeden roept dagelijks nieuwe vragen op. Nelly is graag behulpzaam, vraag maar raak!
 Gymnastiekvereniging Excelsior, Poortvliet
 Sociaal domein Oosterschelde regio, Goes
Op het terrein van zorg, het sociaal domein werken gemeenten samen met hun partners: organisaties, diensten en voorzieningen die mensen ondersteunen, leefbaarheid vergroten en participatie bevorderen horen bij het sociale domein
 13 Beaufort, Oud-Vossemeer
Frisse marketing, krachtige communicatie!
 Dekker Timmerwerken, Stavenisse
De houtskeletbouw specialist. Allerlei timmerwerken worden voor u op maat gemaakt. Producten als prefabdaken, woningen (houtskeletbouw), dakkapellen, schuurtjes en overkappingen, maar ook andere soorten timmerwerken.
 Geluk Advies, St.Annaland
Hét aanspreekpunt voor uw financiële vragen.

2014 July

 Solex Verhuur Tholen, Oud-Vossemeer
Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep. Solex Verhuur Tholen biedt een aantal leuke arrangementen aan om van uw Solexrit door de schitterende gemeente Tholen een gezellig dagje uit te maken.
 Suzannaland, St.Annaland
In Suzannaland gaan zo’n 280 woningen en appartementen en ook commerciële voorzieningen komen. Ideaal voor stellen, gezinnen, starters, singles en gevorderden. Ook komt er een gebouw met extra zorgvoorzieningen.
 Zeeland Dive center, St.Maartensdijk
Duikcursussen, bootduiken, winkel in onderwatersportartikelen
 Buurtgroep Oude veste, Tholen
Doelstellingen van deze Thoolse buurtgroep: Behoud cultureel en historisch erfgoed in de binnenstad.; behoud Vestingwallengroen en het Thoolse Bosje; ; Bescherming overige cultureel-historische en natuurlijke waarden in en om de Vestingwallen
 Creek Sails & Service, St.Annaland
Moderne zeilmakerij voor al uw nieuwe jachtzeilen, afdekzeilen en bootkappen. Tevens kunt u bij Creek terecht voor al uw reparaties, onderhoud en een juist advies voor uw zeilen en tuigage.
 Bianca's beautiful nails, St.Maartensdijk
Nagelsalon
 Thoolse Golfdag, Tholen
De Thoolse Golfdag is bedoeld voor iedere golfer die op de een of andere manier verbonden is met eiland Tholen. Het toernooi wordt het ene jaar gehouden op Grevelingenhout en het andere jaar op Reymerswael.

2014 March

 Ingewikkeld, St.Annaland
Florale vormgeving, persoonlijke. handgemaakte kunst en freelance arrangeur/stylist.
 Gries en Ko, St.Maartensdijk
Personeel en diensten. Wij specialiseren ons in interim personeel en tijdelijke dienstverlening. Wij detacheren consultants en leveren resultaat verplichtte projecten, dit op uiteenlopende gebieden waar vakspecialisatie en mensgericht resultaat halen cen
 IQ techniek, St.Annaland
concentreert zich op het gebied van productielijnen, de verpakkingsindustrie en de maritieme sector.
 Manege en paardenpension 'Vosmaer', Oud-Vossemeer
U kunt hier ook in uw vakantieperiode uw paard onderbrengen. Alleen voor langere tijd, minimaal een maand. Paardrijden voor kinderen en volwassenen. Vooraf telefonisch reserveren.
 Salon Nuance, Tholen
Schoonheidssalon, sportmassage en visagie. Salon Nuance, een moment van ontspanning, een moment van rust, een moment voor uzelf!
 BackFlash-Entertainment, Oud-Vossemeer
biedt u alles wat u zoekt om uw feest of evenement ook echt feestelijk te maken! Muziek, verlichting en vele extra's die zorgen voor de juiste sfeer. Maatwerk, of het nu om een bruiloftsfeest, een discoparty, een jubileum, een feest van een vereniging, b
 Jongerenkoor Hananja, Tholen
Jongerenkoor Hananja is een enthousiast en groeiend koor en bestaat momenteel uit ruim 70 leden in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Iedere woensdagavond wordt er gerepeteerd en een breed repertoire van geestelijke liederen en psalmen gezongen.
 Cuisine d'Oc, St.Philipsland
Keukenrenovatie, tevens is het leveren van nieuwe keukens mogelijk. Inbouwapparatuur en vrijstaand witgoed.
 Consultancy4you, Tholen
Het verrichten van diverse ict werkzaamheden voor bedrijven en particulieren. o.a. MS Dynamics CRM 4.0, reparatie pc’s, aanleggen thuisnetwerk (geen bekabeling etc.), virusverwijdering, data veiligstellen, internetverkeer beveiligen, het geven van instru
 Hersteld Hervormde Gemeente Sint-Maartensdijk, St.Maartensdijk
Informatie over de kerkelijke gemeente rondom de Maartenskerk en de daaronder functionerende verenigingen.
 Mnails Manicure en pedicure, St.Annaland
Marian Dekker, CND internationaal erkend nagelstylist. In mijn salon bied ik verschillende hand en nagelbehandelingen aan om zo ieder op maat te kunnen helpen bij het verkrijgen van mooie verzorgde handen en nagels.

2013 October

 Mitch Bootcamp, Halsteren
Bootcamp trainingen, bootcamp is een outdoor sport. Je conditie verbeteren, vet verbranden en lekker buiten trainen in de natuur. In groepsverband jezelf 100% geven, onder professionele begeleiding. Training in de buurt van molen De Hoop te Tholen
 Zonne-energie Tholen, Tholen
Zonne Energie Tholen is een onderdeel van Minheere Installatie Techniek BV uit Tholen wat zich richt op duurzame energie.
 Don Cava, St.Annaland
Webwinkel in wijn. Onze focus is met name gericht op Franse, Portugese en Spaanse wijnen waar we een zeer uitgebreid en uniek assortiment kunnen aanbieden tegen uiterst scherpe prijzen.

2013 April

 K. Dirven afbouwbedrijf, Scherpenisse
Timmer- en metselwerken, verbouwingen, dakkapellen, dakrenovatie, onderhoud, keukens, interieurbouw.
 Kinderkledingboetiek Bo & Co, Tholen
kleinhandel in baby- en kinderkleding alsmede accessoires
 Perfect Nails and Beauty, Tholen
Hét adres voor alles op het gebied van hand-, nagel- en voetverzorging! U kunt terecht voor een manicure- of voetverzorging, nail art of gelnagels.
 Bloom 4 you, Tholen
Boeketten en geschenken in alle soorten en maten altijd voor u klaar of direct voor u gemaakt. Online bestellen, snelle levering.
 Luters Webdevelopment, Tholen
realiseert en beheert renderende weboplossingen zoals websites, webshops, apps voor smartphones en tablets. Dit doen wij met diverse partners waar wij nauw mee samen werken om zo de beste oplossing voor uw organisatie te realiseren. Wij werken graag op e
 Boedel- en tuinruimers, Stavenisse
wij verzorgen woningontruimingen, bedrijfsontruimingen, tuinontruimingen en in- en verkoop tweedehands goederen
 Moniek Pedicure, Poortvliet
Gediplomeerd pedicure, in opleiding tot medisch pedicure. Sinds januari 2012 parttime werkzaam als ambulant pedicure in de gemeente Tholen
 de Zeeuwse Palingrokerij, Poortvliet
De paling wordt op een geheel ambachtelijke manier gerookt.De Zeeuwsepalingrokerij verzorgt voor u paling op locatie. Wij leveren ook aan Zeevishandel de Eendracht
 Timmer- en metselbedrijf de Vos, Stavenisse
kleinere klussen en verbouwingen, maar ook complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen.
 Bouwonderneming Schot, Poortvliet
aannemersbedrijf, reeds jarenlang actief in nieuwbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en bedrijfspanden.
 Bouwbedrijf Weggemans, St.Annaland
gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen, het plaatsen van Velux dakramen, het verbeteren van uw bouwopdracht, dak vernieuwen en nog veel meer. Ook: maken van meubels van oud- en nieuw steigerhout.
 STO Schetters Technisch Onderhoud, Oud-Vossemeer
Het adres voor ketel vervanging en het aanleggen van complete (pellet-)cv installaties. Het aanleggen/veranderen van electra, alle klussen in en om huis, schilderwerken
 F.J. Bogert Bouwonderhoud en renovatie, Tholen
Voor particulieren: Restauratie & renovatie, Dakwerk, Aanbouw, Nieuwbouw in stijl, handgemaakte eiken meubels.authentieke kozijnen, metselwerk uit verschillende tijdsvlakken,specialistisch voegwerk, dakopbouw, dakkapellen, houtskeletbouw, aanbouw, trappe
 Montagebedrijf Martin, Tholen
 Timmer- en Metselbedrijf L. de Witte, St.Annaland
Nieuwbouw- verbouw - onderhoud
 Van de Velde schilders, St.Annaland
voor al uw binnen en buiten schilderwerk
 Comite Blijven Spetteren, Tholen
Betrokken burgers hebben zich verenigd in Comité BlijvenSpetteren. Zij streven behoud en renovatie van zwembad de Spetter na.
 Arjen Brinkman Timmerwerken, St.Maartensdijk
Nieuwbouwhuizen, dakkapellen, kozijnen
 G. Bolier Techniek, Poortvliet
Het adres voor CV-ketel en gootvervanging
 Eco Savings Holland BV, Tholen
advisering op het gebied van zonne-energie, CO2 neutrale woningen, energie- en waterbesparing
 Dierenspeciaalzaak Dierist, St.Maartensdijk
Veel informatie over aanschaf en verzorging van huisdieren
 Technisch Tekenbureau Embe Group, Oud-Vossemeer
voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige en sanitaire installaties. Wij dragen er zorg voor dat het ontwerp is afgestemd op de fuctionele techniek en comfort. "Werktekeningen, revisie-tekeningen, en het beheren van
 EM Hosting & Design, Tholen
gespecialiseerd in domeinregistratie, webhosting, webdesign en zoekmachine optimalisatie. Een compleet aanbod van diensten, bij een leverancier.
 Timmer- en klusbedrijf Sam van Dommele, Stavenisse
voor vrijwel elk timmer- of kluskarwei, zoals: het verbouwen van de badkamer, toilet, plafonds, tegelen, kozijnen plaatsen,daken en dakkapellen,meubels en interieur timmerwerkzaamheden,houtdraaiwerken, uw nieuwe keuken plaatsen of bestaande keuken aanpas
 Schot Meubelmakerij en Interieurbetimmering, Tholen
Ik ontwerp en vervaardig handgemaakte meubels en kasten.
 Bouwbegeleidings- adviesbureau Waterpas, St.Philipsland
Verbouwingsklussen, verbouwingen, ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakk
 Timmerbedrijf Johan Uijl, Tholen
U kunt bij ons terecht voor veel voorkomende projecten, in, aan en om uw huis. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken. Maar ook voor het vergroten van uw woning.
 Stichting Stavoord6, Oud-Vossemeer
de stichting stelt zich tot doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, onder andere door het organiseren van evenementen als het Glazen Ei en Alpe d'Huzes

2012 December

 Trimsalon Tina, St.Philipsland
Het adres voor een perfect verzorgde hond. Een trimbeurt is incl. wassen, nagels knippen, oren reinigingen, anaalklieren. Elke vijfde trimbeurt 50% korting!
 Itronic Whitelights, St.Annaland
LED verlichting en accessoires voor motorfietsen.
 Vereniging van Vogelliefhebbers "De Vogelvrienden", Oud-Vossemeer

2012 September

 Schakerloo, Tholen
Zeer uitgebreide en informatieve site van J. van de Velde over de geschiedenis van Schakerloo, met name gericht op zijn onderzoek naar de eigenaren en bewoners van huizen en boerderijen in de polders van Tholen, alsmede genealogieen en stamreeksen
 Openingstijden.com, -(plaats onbekend)
Op deze site zijn ook openingstijden van winkels en bedrijven te vinden die gevestigd zijn in Tholen en omgeving.

2012 July

 Plasticentrum, Tholen
Het Plasticentrum bewerkt en verkoopt diverse soorten kunststoffen voor tal van toepassingen. Door innovatief en duurzaam te denken wordt er samen met de klant gedacht over de beste toepassing van kunststof.
 Café de Kleine, Stavenisse
Gewoon gezellig klein café aan de haven waar jong en oud zich thuis voelen. De lokatie is uniek door het schitterende uitzicht vanaf het terras aan de haven, en uit het café zelf.

2012 June

 Computer Consultancy Steenbergen, St.Philipsland
De beste computerservice en computeropleidingen in de ZuidWestHoek regio (W-Brabant en Zeeland). Hoofdkantoor in St.Philipsland, vestiging in Steenbergen.
 Cootjes Catering, Scherpenisse
Wilt u heerlijke broodjes, soepen, complete buffetten, salades, ijstaarten, of andere gerechten bestellen? Op de site vindt u voorbeelden van complete buffetten aangeboden tegen een zeer scherpe prijs.
 M. van der Vlies sloop/grond werken, Tholen
grondwerken · Maaiwerken · Parkonderhoud · Sloop & ontruiming
 Old Tractor Shop, Stavenisse
onderdelen en aanverwante artikelen voor oldtimertractoren

2012 May

 Hoveniersbedrijf Tuin Compleet, St.Annaland
Compleet op het gebied van tuinen. Of het nu gaat om tuinonderhoud op maat of een geheel nieuw te realiseren tuin niets is ons te veel. De mogelijkheden zijn divers en vaak persoonlijk.
 Macgregorsound, St.Annaland
Verhuur, Verkoop en Installatie van Geluid, Licht, Beeld, Rigging en tijdelijke stroomvoorzieningen.
 Seastar Yachtcare (vestiging), St.Annaland
full-service bij het schoonmaken, schoonhouden en volledige care voor uw boot of jacht. Mede door onze vak- en productkennis bieden wij op professionele wijze complete servicepakketten aan, waarbij u als booteigenaar letterlijk alles uit handen wordt gen
 Landbouwmechanisatiebedrijf C.I.L. Zandijk, Tholen
Land- en tuinbouwmachines
 Kurepro Recycling Producten, St.Annaland
stads-, park-, en campingmeubilair van recyclingmateriaal. Dochteronderneming van MR producten.
 Werkplekke an 't uus, St.Annaland
Creatief hergebruik van meubels. Werkplekke an t uus adopteert verstofte en vergeten meubels. Deze meubels krijgen een tweede kans. De Werkplekke geeft ze een eigen, unieke uitstraling, soms met een knipoog.

2012 April

 Volksuniversiteit Zeeland, Middelburg
stelt zich ten doel het bevorderen van algemene kennis en het geven van mogelijkheden tot zelfontplooiing onder zo breed mogelijke lagen van de Zeeuwse bevolking. Open voor iedereen, ongeacht maatschappelijke positie, schoolopleiding, godsdienstige overt
 Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer, Tholen
Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Aanbouw, Verbouw, Nieuwbouw, Renovatie, Dakkapellen en dakopbouw, Badkamers, Kozijnen plaatsen (houten, kunststof), Interieurwerk zoals kasten, luiken, Veranda's en overkappingen
 D.B. Keuken Groep B.V., St.Annaland
Badkamers, keukens. Voor een royale keus aan rechte keukens kunt u op deze website de nodige inspiratie vinden.
 Polish Blue, St.Maartensdijk
Mooi aardewerk servies uit Polen, Boleslawiec (voorheen de Duitse plaats naam Bunzlau) de grootste outlet store
 Gunter Grondverzet, St.Maartensdijk
Dienstenverlening in de Grond- Weg- en Waterbouw. Ook aanleggen van tuinen, verhuren van een breed scala aan grondverzetmaterieel.

2012 March

 Knook & Schot notarissen, Tholen
notariskantoor
 Boetiek Inema Mode, Tholen
 Elektro Dema, Oud-Vossemeer
elektrobedrijf, gespecialiseerd in hoofdzakelijk, elektro-technische werkzaamheden. Ook gericht op verbouwingen en aanpassingen van woonhuizen, chalets, magazijnen, winkels, kantoren, terreinen, tuinen en kleinere industriegebouwen.
 Instrumentaal ensemble Ars Musica, Scherpenisse
muziekvereniging
 Hebbes dameskleding, St.Annaland
webwinkel.
 Tekstbeeld Dieleman, uitgeverij en design, Tholen
Drukwerk en design van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor: zakenkaartjes, posters, bonnen, entreekaarten, gelamineerd of ingebonden drukwerk, uitnodigen etc. Ook voor digitale nieuwsbrieven, websites en mailingen.
 Oud-Vossemeer's Muziekvereniging OVM, Oud-Vossemeer
 Eilandelijke volksdansvereniging Dodi Dodi, St.Annaland

2012 February

 Zeilmakerij Aarnoudse en Zn, Oud-Vossemeer
Watersport, maken van bootkappen, buiskappen en afdekzeilen - hoezen - tenten - jachtzeilen - rep. surfzeilen - wassen en winterberging van jachtzeilen - alle reparaties - verhuur dekkleden - stalling voor boot of caravan
 Beken je Kleur in Stijl, Poortvliet
Kleuren-, stijl- en imagoconsulente
 Stichting Ondersteuning Veilig Honk / SOVH, Bergen op Zoom
Veilig Honk is een project waarbij scholieren een veilige pleisterplaats geboden wordt langs de gangbare fietsroutes van huis naar school. De vrijwilligers kunnen hulp bieden. Bijvoorbeeld door een fietspomp of reservefiets te lenen, een pleister voor e
 Vestetuin, Tholen
Aan de noordzijde van Tholen-Stad realiseren gemeente Tholen, Bouwfonds Ontwikkeling en woningcorporatie Stadlander een nieuwe woonbuurt: VesteTuin (lokaal ook bekend als Tholen-Noord)
 Pedicurepraktijk Het Voetstuk, St.Philipsland
 Miranda Vermeer Eerste Hulp & BHV opleidingen en cursussen, Scherpenisse
Opleidingscentrum Eerste Hulp en veiligheid. (NI)BHV / EHBO / EH bij sport- en wandelletsel / EH bij verkeer- en waterongevallen / EH aan kinderen / EH bij drugs&alcohol / Reanimatie met AED (volwassenen en kinderen). Samenstelling van verschillende ople
 Grafmonumentenzorg Vermeer, Scherpenisse
Onderhoud / restauratie en verkoop van grafmonumenten.
 Therese Medical Products, St.Philipsland
TMP is groothandel in verplegingsartikelen en revalidatiehulpmiddelen
 De Eendracht Spanplafonds, St.Annaland
Een kwaliteitsplafond van De Eendracht is een spanplafond dat garant staat voor jarenlang woonplezier. De Eendracht spanplafonds worden op maat voor u gemaakt en volledig aangepast aan uw wensen.

2012 January

 Unicall Software and Services B.V., St.Philipsland
Outsourcing van contactcenter activiteiten naar de Nederlandse Antillen en Suriname. / Ondersteunen opstart eigen contactcenter

2011 December

 Drukwerk aan Huis, Tholen
Ruim 35 jaar werkzaam in de grafische industrie. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring wat betreft het produceren van drukwerk. Met onze eigen DTP afdeling kunnen wij razendsnel een concept / drukproef realiseren voor u als klant. Komt u uit de re
 Outdoor Elements, Tholen
voor al uw outdoor activiteiten en bedrijfsevenementen.
 Waterrijk Oesterdam, Tholen
Midden in Nationaal Park Oosterschelde ligt Waterrijk Oesterdam. Bijzondere watervilla’s, met elk een eigen aanlegsteiger. Bereikbaar voor grote (plezier)jachten en een fantastische uitvalsbasis voor tochten op de Oosterschelde en omgeving.
 Werk aan Zeeweringen, Middelburg
Informatie over dijkversterkingen in Zeeland, regelmatig ook op Tholen of St.Philipsland. Via de website kunnen belangstellenden zich jaarlijks gratis abonneren of digitale nieuwsbrieven specifiek voor bepaalde dijktrajecten. tot 2015 versterken wij de Z
 Zang- en muziekvereniging Cultikoor, St.Maartensdijk
Culti koor is een veelzijdig, gezellig, gemengd koor van ongeveer 40 personen, dat wordt begeleid door koorleider Anton Nuijten. Wij zingen Popsongs en Culturele liedjes uit alle hoeken van de wereld.
 Autobedrijf A.L. van Vossen, St.Annaland
Een autobedrijf waar persoonlijke aandacht, eerlijk advies en kwaliteitsonderhoud belangrijke kernwaarden zijn. Onze moderne werkplaats is uitgerust met de laatste technieken. In onze showroom kunt u rustig rondkijken en we adviseren u graag.

2011 October

 Rogaco, Tholen
Inspecties en advisering op warmtetechnisch gebied. Wij inspecteren de conditie van uw stookinstallatie en bekijken of deze voldoet aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Op basis van deze inspectie adviseren wij u ook over de verbeter- en bes
 Direkta, Oud-Vossemeer
Doelgericht en duurzaam schoonmaken. Groothandel en leverancier van schoonmaakmiddelen, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

2011 September

 Begrafenisonderneming Amissio, Tholen

2011 August

 Out of Africa Boerboel, Tholen
Over het hondenras Boerboel
 Drink mijn wijn .nl, St.Philipsland
Webwinkel met zeer bijzondere wijnen uit Italie
 Buggyverhuur Withagen, St.Maartensdijk
Verhuur - onder begeleiding - van gemotoriseerde buggy's. Ook voor familiedagen, bedrijfsuitjes of vriendenclubs.
 Punta Laguna, St.Annaland
Appartement en kamerverhuur

2011 July

 Autismepraktijk Tholen, Tholen
Begeleiding en/of advies voor mensen met autisme, of personen uit hun omgeving als ouders, famile, enz.
 Arjan Fase Fietsen, St.Maartensdijk
De mobiele fietsenmaker. U belt en we maken een afspraak, waarna we uw fiets komen repareren. Zo nodig nemen wij uw fiets mee en brengen deze na reparatie weer terug. Leen/ruilfiets na afspraak mogelijk.

2011 June

 Dorst begrafenisverzorging, Stavenisse
 Decora Tuinen, Tholen
Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud
 Musica Nautica, St.Annaland
Organiseert eenmaal per jaar een concertavond op een podiumponton in de haven van Sint Annaland

2011 May

 Stichting "Vrienden van Siem", St.Annaland
Stichting jaarlijks diverse activiteiten houdt en daarbij geld inzamelt voor het goede doel
 Pedicure praktijk Nel van Kolthoorn, St.Philipsland
Medisch pedicure, aangesloten bij ProVoet en ingeschreven in het KRP ( kwaliteitsregister voor pedicures).
 IncredEvent, Poortvliet
Het organiseren van vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes
 Het groot dictee der Thoolse taal, Oud-Vossemeer
Jaarlijks evenement ter promotie van de spreektaal op Tholen
 Stichting Roosevelt Oud-Vossemeer, Oud-Vossemeer
o.a. over het Roosevelt informatiecentrum, de Amerikaanse presidenten Roosevelt, de Thoolse familie Roosevelt, het ambachtsherenhuis te Oud-Vossemeer, en de Roosevelt wandelroute
 Fa. A. de Rijke en Zoon, St.Maartensdijk
Schildersbedrijf - behangwerken - enkel glas en isolerende beglazing - plafond en wandafwerking
 Boek- en kantoorvakhandel Heijboer, St.Annaland
 Autorijschool Theo Aloserij, Stavenisse
 Flow Communicatie & Organisatie, St.Annaland
voor vakkundig communicatieadvies en het ontwikkelen van middelen. Ook kunt u er terecht voor de organisatie van (bedrijfs)evenementen en andere activiteiten die bijdragen aan het profileren van u en uw boodschap.
 VVV Zeeland Accommodatiegids, Goes
Accommodaties per soort, per plaats en per regio
 Autorijschool Harold, St.Maartensdijk

2011 April

 Fietsrouteplanner Zuid-Nederland,
Gezamenlijke website van de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg waarmee fietsers een route kunnen uitstippelen.

2011 March

 Bootvisclub de Krabbenkreek, St.Annaland
Deze club gaat een aantal bootviswedstrijden per jaar organiseren voor kleine boten op de Oosterschelde.

2011 February

 Mariska Hoeve, Poortvliet
Manege en ponyrijlessen
 Astrid de Jong fotografie, Tholen
Bruidsfotografie, Digitale bruidsalbums, Drukwerk, Productfotografie, fotografiecursus voor beginners
 Cannect, Stavenisse
we can connect IT. Automatisering, telecom en beveiliging diensten en producten voor de zakelijke markt.
 Massage 90, Tholen
Praktijk voor reflexzonetherapie, een natuurlijke geneeswijze, die ervan uit gaat dat op handen, voeten en oren reflexzones liggen, die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam.
 Jvd cameraservice, Oud-Vossemeer
Voor reparatie en cleaning van uw digitale camera
 Trimsalon Tholen, Tholen
Volledige trimbeurt voor uw hond( wassen, trimmen, nagels en oren). Uiteraard kunt U ook voor een losse behandeling terecht. Alleen wassen, of nageltjes knippen. Alles is mogelijk.

2011 January

 Zangvereniging "Het Schorrekoor", St.Annaland
Het koor zingt zeemansliedjes, maar ook Nederlandse nummers, Ierse volksmuziek en musical-,opera- en operettefragmenten.
 B.R. Bouw, St.Philipsland
Verbouw, nieuwbouw, renovatie
 Christelijk Kamerkoor Chantez a Dieu, Tholen
 Jelle Meubels, Tholen
Ontwerp en vervaardiging van meubels. Standaard assortiment & maatwerk.
 Meezingkoor Oor Ons Us, Tholen
Nederlandstalig repertoire
 Vis aan de Markt, Scherpenisse
Visrestaurant en gastenkamers. Tot eind 2010 bekend als Hotel Restaurant 'De Gouden Leeuw'
 Zeilschool TG 17, Tholen
Zeilschool, die zich sinds sinds 2008 bij de haven van het stadje Tholen bevindt.
 Aannemers- en Timmerbedrijf L. Roozemond, Stavenisse
 Autorijschool Mol, St.Philipsland
 Het Vogelparadijs, Poortvliet
Groot assortiment vogels en dierenbenodigdheden.
 Factory Control, Tholen
Thoolse vestiging van deze toonaangevende Europese leverancier van geavanceerde human sence robotsystemen en -componenten.
 Verhage Timmerwerken, St.Philipsland
 Schildersbedrijf van Oeveren, Poortvliet
 Ergotherapie Zeeland, St.Maartensdijk
Met ergotherapie leert u gaandeweg uw dagelijkse handelingen weer zelf te doen.
 Autorijschool Jeroen de Haan, Oud-Vossemeer
 Octojob, Poortvliet
Reparatie aan huishoudapparaten van Bosch, Siemens, Neff, Constructa

2010 December

 De Thoolse Parel, Stavenisse
Wij bieden u aan inspirerende en creatieve kookworkshops en arrangementen in de nostalgische boerderijkeuken en theetuin op onze sfeervolle en landelijke locatie.
 Technet Tholen, Tholen
Een vereniging die zich ten doel stelt de techniek te promoten in Tholen en omgeving. De leden zijn bedrijven en VMBO scholen. Wij doen dit door samen te werken met de VMBO scholen in het organiseren van stageplaatsen, en ondersteuning bij lesopdrachten
 De Pooter Olie, Scherpenisse
Benzinepompstation(automaat met PIN) met tankshop. Tevens servicepunt TNT post
 Carola van Kesteren, St.Maartensdijk
Gediplomeerde gewichtsconsulente. Advisering, coaching en begeleiding op het gebied van gewichtsproblematiek.
 Kees Matthijssen Tweewielers, Poortvliet
Fietsen en bromfietsen
 Marcel Warmenhoven, St.Annaland
Beeldend kunstenaar die onder andere met brons, keramiek maar ook met houtresten werkt.
 Vineria Vitus Allemania, Scherpenisse
Vineria Vitus Allemania is een wijnhandel gespecialiseerd in Duitse en Italiaanse wijnen. Wij importeren de wijnen rechtstreeks van de wijngoederen en verkopen deze aan Horeca, Retail en particulieren.
 Molen de Verwachting, Tholen
Geschiedenis en technische gegevens van deze korenmolen . Ook informatie over activiteiten en het molenwinkeltje met verkoop o.a. van ambachtelijk gemalen meel.
 R & B Lijm- en metselwerken, St.Annaland
Behalve lijmen en metselen, verrichten wij ook alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden voor zowel particulier als bedrijven. Tijdens vorstperiodes geven wij hoge kortingen op "binnenwerk"!
 Stichting S.T.A.D., Tholen
S.T.A.D. (Samen Thoolse Activiteiten Doen) heeft tot doel het organiseren, begeleiden en bevorderen van activiteiten in de kern Tholen stad. De stichting is voortgekomen uit Tholen Stad Actief, de toenmalige organisatoren van activiteiten in Tholen Stad.

2010 November

 Bed & Breakfast van Liesbeth en Ruud Bos, Stavenisse
Bed & Breakfast in een oude boerderij midden in het dorp Stavenisse.
 Dierenspeciaalzaak Amigo, St.Annaland
alles voor uw huisdier, op onze webshop meer dan 9000 artikelen, binnen 2 dagen gratis bij u geleverd. advies en service staat bij ons op nummer 1
 Tec for Rec, Tholen
Handelsonderneming in de recreatietechniek. Levering van hoogwaardige producten voor jachthavens, campings en recreatieparken.

2010 October

 familie Overbeek, St.Annaland
Stamboom van de namen Overbeek, Overbeeke, Overbeke, Overbeeck, Overbeecq (en nog wat variaties); historische informatie, beschrijvingen van Sint Annaland en het Zeeuwse eiland Tholen, informatie over genealogie, familie wapens enz.
 Rederij 't Zeehaantje, Anna-Jacobapolder
Sportvissen op de Oosterschelde; voet/fietsveerpont Anna-Jacobapolder naar Zijpe
 Femke's Beauty Salon, Oud-Vossemeer
Schoonheidsspecialiste, pedicure.
 Waterpark Oesterdam, Tholen
Op de Oesterdam worden bijzondere watervilla's gebouwd, met een eigen aanlegsteiger
 F.O.ThO., Oud-Vossemeer
Fotoclub op Tholen
 Waterfront Fase 2, Tholen
Informatie over nieuw te bouwen koopwoningen aan het Waterfront van Tholen.

2010 September

 Stukadoors- en Afbouwbedrijf E.A. den Otter, St.Maartensdijk
traditioneel stucwerk, sierpleister, spackspuiten
 Scheepswerf M. van Duivendijk, Tholen
Reparatie en restauratie van voornamelijk houten schepen. Gevestigd in de vroegere zoutkeet(zoutmakerij) uit 1765.
 Scherpschuttersvereniging "Prinses Juliana", St.Annaland
Naast pistool-, karabijn- en geweerschieten is er ook gelegenheid om te darten en te tafeltennissen.
 B & B Beveiliging, Tholen
Objectbeveiliging, alarmopvolging, persoonbeveiliging enz. voor Tholen en omgeving. Alle beveiligingsdisciplines worden geleverd op professionele, accurate en klantvriendelijke grondslag.
 Bliek Meesterbakkers, Tholen
Bakkerswinkel, maakt deel uit van een Zeeuwse keten.
 Bosman Tuinadvies, St.Philipsland
tuinontwerp, aanleg, onderhoud
 Arie Storm Fotografie, Stavenisse
Bedrijfsfotografie. portretten, evenementen, huwelijksreportages.
 Atelier werk in uitvoering, Tholen
allerhande creatieve workshops; handgemaakte glazen sieraden; kinderworkshops
 Allerzorg afd. Zeeland en West-Brabant, Halsteren
biedt alle reguliere thuiszorgdiensten en specialistische thuiszorg. Alle®zorg levert tevens extra diensten. Voor iedereen die, voor korte of langere tijd, behoefte heeft aan ondersteuning thuis: om welke reden dan ook.
 Rijksmonumenten op Tholen,
Wikipedia lijst van alle monumenten in de gemeente Tholen
 Zon op school, Goes
Zeeuws project voor alle groepen van de basisschool om van alles te leren over energie en klimaat. Tegelijkertijd help je mee om op school duurzame energie op te wekken. Thoolse scholen doen ook mee.

2010 August

 Boerderijwinkel de Stelhoek, Oud-Vossemeer
Verkoop van eigengemaakte streekprodukten. Een grote diversiteit aan landbouwproducten zoals aardappelen, uien, scharreleieren, maar ook verschillende soorten sap, honing, jam, dessertsauzen, klompen, wijn enzovoorts. Ook Zeeuwse cadeaupakketten.
 Ed looge. reizen naar Burkina Faso, Tholen
Reisorganisator van rondreizen naar Burkina Faso.
 Van Zielst Ongediertebestrijding, Tholen
professioneel gediplomeerd bedrijf, dat u helpt bij het bestrijden, weren en voorkomen van plaagdieren. Wij zijn gecertificeerd bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwerkende schimmels.
 Atelier Jos Boogaard, St.Annaland
Workshops/cursussen in tekenen en schilderen, ook voor jongeren en kinderen.
 Hoogeveen Interiors, Tholen
Betaalbaar antiek, klassiek meubilair en interieurverfraaing. Geopend zaterdag van 10-17 uur en op afspraak.
 Speeltuinvereniging Vrij en Blij, St.Annaland
Openingstijden, entree, foto's enz. De speeltuin is ook geschikt voor kinderfeestjes, met snoepwinkeltje en toiletten. Maak bij grotere groepen vooraf (telefonisch) een afspraak.
 Chinees Restaurant "Nieuw eiland Tholen", Scherpenisse

2010 July

 Geluk Afbouw & Montage, Tholen
 Stukadoorsbedrijf L. Heeren & Zn., Oud-Vossemeer
 Adviesbureau omgeving / Talpa Development B.V., Tholen
heeft ondermeer bedrijven en gemeenten tot klant die een warm hart hebben voor de geïntegreerde aanpak van de omgevingsproblematiek. Op het snijpunt van de werkzaamheden van bedrijven en gemeenten speelt zich alles af in de eigen omgeving. Omgevingsadvis
 Schout- & schepenen race, St.Annaland
Jaarlijkse zeilrace bij Sint Annaland, aan boord van traditionele Zeeuwse hoogaarzen en hengsten, tussen Burgemeesters en Wethouders van Zeeuwse en West-Brabantse en een aantal Zuid-Hollandse gemeenten.
 Gerwin Particuliere Project (GPP) Interieurs, Oud-Vossemeer
Als interieurbouwer zet ik elke wens van de klant om in een uniek meubelstuk, voor zowel op kantoor als in huis en andere diverse bestemmingen.
 Ritho Fonds, Oud-Vossemeer
stichting die financiële onder­steuning biedt aan projecten en initiatieven van vrij­willigers die bijdragen aan de leefbaarheid in kleine kernen en stads­wijken, o.a. regio Tholen.
 Sint Bernard kennel "Reyer-Friends", St.Maartensdijk

2010 June

 Landbouw- en Loonbedrijf J.J. de Wilde, Scherpenisse
Loonspuitwerk, combine, grondwerk.
 Bijl Aardappelen B.V., St.Annaland
Aardappelhandels-, sorteer- en verpakkingsbedrijf. adres voor vroege export-, frites- en tafelaardappelen.
 Mantelzorg Zeeland, Middelburg
Alle steunpunten voor mantelzorgers in de provincie Zeeland
 Het Raedthuys, St.Maartensdijk
Restaurant en hotel/suites in het monumentale oude raadhuis/gemeentehuis van de gemeente Tholen. Genieten met allure. Ruime, modern ingerichte kamers met een grote keuze aan suites met hemelbed en jacuzzi's.

2010 May

 Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland, St.Annaland
Een grond-, wegen- en waterbouwannemingsbedrijf met als specialisme rioleringen en bestratingen. Sterk punt is het uitvoeren van deze werkzaamheden in woonkernen en winkelcentra. Opereert in heel Zuid-West Nederland (tot Den haag en Tilburg aan toe).
 Reijnpack B.V., St.Philipsland
Witlofkwekerij; de specialist in verpakte witlof.
 Garage Harm Moerland, St.Annaland
autoservice, onderhoud, reparatie, APK
 Profielnorm B.V., Tholen

2010 April

 AGF Nederland B.V., Tholen
Het branchemedium voor de AGF sector.
 Mediterranova, Tholen
gespecialiseerd in de import van mediterrane bomen en planten vanuit diverse locaties in Spanje en Italië. levert aan particulieren alsmede aan zakelijke klanten, zoals hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten, handelskwekerijen en tuincentra.
 Zen zeep, Oud-Vossemeer
maakt natuurzeep uit eigen ambachtelijke zeepziederij van uitsluitend o.a. biologische olijfolie, kruiden en etherische olie
 Conniption, St.Philipsland
Denken in oplossingen. Communicatie en beveiligingssystemen voor de zorg en het MKB. Conniption benut optimaal de mogelijkheden van apparatuur met een ip-adres.
 Fa. Contant & Zoon, Tholen
Waarborg installateur - gasinstallaties - CV installaties - Sanitaire installaties - Electrotechnische installaties - Loodgieters- en dakdekkerswerken - onderhoud gastoestellen.
 BIB verloskundigen, Tholen
verloskundigenpraktijk met twee verloskundigen en twee verloskundig echoscopisten. Vestigingen in o.a. Tholen, Stavenisse, Sint Annaland.
 Modoc Uitzendbureau, Tholen
 Reparatieatelier Bogert Klokken, Tholen
Reparatie van horloges, klokken. verkoop (ook via website) van horloges

2010 March

 Ribbonstore, St.Annaland
Verkoop van English life style producten zoals lint, touw,kinderschorten etc

2010 February

 Gastouderbureau Solo bambini, St.Maartensdijk
Een-op-een kinderopvang, ook 's nachts of in de weekends, met diverse adressen in de gemeente Tholen
 VDB adviesgroep, St.Maartensdijk
Belastingaangifte, administratie, verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, financieringen, belastingadvies, bedrijfsadvies
 Zangvereniging "Kir Royal", St.Annaland
 Wandelsportvereniging i.o. Oosterscheldestappers, St.Maartensdijk
Wandelsite van Kees & Rie Wessels, een stel enthousiaste wandelaars. Zij organiseren wandeltochten, de eerste op 27 februari 2010. Alles in samenwerking met het Evenementen Comite Smalstad en de Zeeuwse Wandelsport Bond.

2010 January

 Marijn Geluk, St.Philipsland
Een indruk van een zanger uit Sint Philipsland, actief in 2 bands uit Tilburg en Rotterdam.
 Slopersbedrijf Firma C.A. Jeroense en Zn., St.Annaland
Slopersbedrijf, ook verkoop 2ehandsbouwmaterialen als stenen, hout, deuren enz.
 Zeeland Fiets, Scherpenisse
Nieuws en informatie voor wielrenners, toerfietsers en recreanten.
 Huis Emma, St.Maartensdijk
webwinkel met sfeervolle woonaccessoires. Tevens unieke styling en baby artikelen.
 Salus Healthclub, Tholen
Fitness met de nieuwste professionele apparatuur en een team van goed opgeleide medewerkers. De wellness ruimtes, kleedkamers, lounge en relax ruimtes. Zumba, Fitness, XCO, KinderZumba, Yoga, Pilates, RPM, Spinning, BodyPump, BodyAttack, Senioren Circuit
 Zorgonderneming " De Vlinderbloem", Tholen
Kleinschalige zorgonderneming voor verstandelijk of lichamelijk gehandicapten van 18+.
 Massagepraktijk Effleurage Tholen, Tholen
 VVV Zeeland, St.Maartensdijk
Op de gezamenlijke website van de Zeeuwse VVV's staan alle VVV route's overzichtelijk gerubriceerd: wandelen, fietsen, ruiterroutes, skeeleren, enz.
 Kinderboerderij 't Lamsoortje, St.Maartensdijk
De kinderboerderij van ongeveer 1.5 hectare groot bevindt zich op het terrein van camping de Muie. Meer informatie op de website van de camping.

2009 December

 Schoonheidssalon Liesbeth, St.Maartensdijk
 Samenwerkende Recreatie Tholen, Stavenisse
Samenwerkingsverband van Thoolse campings. Gezamenlijke promotie enz.
 Bureau Krachtveld, Tholen
Diensten op het gebied van managementsupport, personal coaching en teambuilding; reintegratiebureau en outplacementtrajecten.
 Van Rijn Brandbeveiliging, Tholen
advies, levering en onderhoud van brandblussers, brandslangen, nood- en vluchtwegverlichting, verbandtrommels, blusdekens. Veilligheidsopleidingen: BHV, Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, reanimatie en AED, VCA, ontruimingsoefeningen.

2009 November

 Roadfoto, St.Maartensdijk
Fotograaf, o.a. bedrijfsreportages, huwelijksreportages, portretten enz.

2009 October

 Daan Design, Poortvliet
Ontwerp van websites, flyers, banners en meer.
 School met de Bijbel De Ark, Oud-Vossemeer
Christelijke basisschool met een open blik op de maatschappij.
 Scouting Heenetrecht Tholen, Tholen
voor alle leden van scouting Heenetrecht in Tholen
 Zeeuwse Muziekschool, Tholen
dependance in gemeenschapscentrum Meulvliet
 Fysiotherapie Tholen, Tholen
voor Fysio-, Manuele- en Kinderfysiotherapie. Tevens praktijkadressen in St. Annaland, St. Maartensdijk, Oud-Vossemeer
 Tholense Watersportvereniging "De Kogge", Tholen
verhuurt onder andere ligplaatsen in de jachthaven van Tholen
 Boot- & Caravanstalling Zeeland, Oud-Vossemeer
Ruime (1650M2) stalling bij uitstek geschikt voor grote plezier- en zeiljachten, caravans en campers.
 Beauty & Nailsalon Nakiya, St.Annaland
Schoonheidsbehandelingen, nagelstyling, (hotstone) massages, visagie, grimeren, cosmetische voetverzorging

2009 September

 Openbare Basis School de Eevliet, Poortvliet
 Openbare Basisschool (OBS) de Luyster, St.Philipsland
 Yoga en T'ai Chi Instituut Jos Horst, St.Annaland
Yoga is een systeem om jezelf beter te leren kennen, je beter te leren ontspannen en je geestelijk en lichamelijk sterker te maken. Tai Chi Chuan is een uit China afkomstige bewegingsleer.
 Landschapsbeheer Zeeland, Goes
Landschapsbeheer Nederland is een particuliere, onafhankelijke stichting die zich sterk maakt voor de zorg voor een visueel, ecologisch, cultuurhistorisch en aardkundig aantrekkelijk landschap in het buitengebied van Zeeland.
 Adrienne Kusters, Tholen
Aquarellen op Xuan(rijst)papier, bekijk de galerij met haar werken op deze website. Ook workshops en lessen in Tholen.
 Tjits van den Ende, Tholen
webgalerij met een aantal van zijn schilderwerken.

2009 August

 Thuiszorg West-Brabant, Roosendaal
Thuiszorg West-Brabant is er voor iedereen. Ruim 1300 medewerkers geven iedere dag duizenden mensen in West-Brabant thuis zorg op maat. Tholen behoort ook tot ons werkgebied.
 Handstede, Tholen
Massages en coaching. Hotstonemassage, intuitieve massage, voetreflexmassage, gezichts- en hoofdmassage, kindermassage, drukpuntmassage.
 MEE Zeeland, Middelburg
voor alle mensen met een beperking (lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, visuele beperking, auditieve beperking, chronische ziekte en mensen met autisme) en voor partners, ouders en/of verzorgers, familie, kennissen en medewerkers van andere
 Humanitas Oosterschelderegio, Goes
Een vrijwilligersorganisatie die opkomt voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar.
 Amivedi, Nieuw-Vossemeer
is een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland.
 Tholen Smartmap, Tholen
Digitale gemeentegids van de gemeente Tholen.
 Nova Seatransport, Stavenisse
Management en beheer van zeeschepen. Internationaal zeevervoer
 Ambachtelijk Kaarslicht, St.Annaland
Informatieve site over ambachtelijke kaarsen. Marique ontwerpt zelf de kaarsen op ambachtelijke manier, waardoor kwaliteit en brandduur van de kaarsen aanzienlijk zijn.

2009 July

 Oosterscheldecampings, Colijnsplaat
Zeven campings (waaronder twee op Tholen) rond de Oosterschelde werken samen,vooral op het gebied van promotie.
 Corrie's Stoffenplaza, St.Annaland
Het adres voor uw stoffen, naai- en breibenodigdheden, knopen. Meer dan 1000 verschillende stoffen op voorraad
 C.R. Handelsonderneming, Tholen
Keukenonderdelen en apparatuur
 Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg, Bergen op Zoom
De vrijwilligers kunnen praktische en emotionele steun bieden aan mensen die hun laatste fase van het leven thuis doorbrengen, en aan hun mantelzorgers.
 WMO Tholen, het loket voor wonen, welzijn en zorg, Tholen
het gemeente-loket voor wonen, welzijn en zorg
 Maisdoolhof de Zuidmoer, Stavenisse
Maisdoolhof met speurtocht, kleine speeltuin, reuze gezelschapspellen met drankjes en versnapering.

2009 June

 Medical Beautycenter, Oud-Vossemeer
Anbos erkend schoonheidsinstituut gevestigd te Oud-Vossemeer en Woensdrecht.

2009 May

 Elenbaas Verhuur, Scherpenisse
verhuur van tafels&stoelen, eet- en drinkserviezen, partykramen en -tenten, partybenodigdheden.

2009 April

 Cafe an de Sloove, St.Annaland
 Frisia Rondvaarten, St.Annaland
Rondvaarten, feesten en party's, sportvistochten. Een aantal van onze rondvaarten is enkele reis met fiets te varen.
 Cafe 't Durp, St.Philipsland
Bruin cafe met stamtafel en biljart.
 Kyle Matthijssen, Poortvliet
Persoonlijke website van en over deze bekende motorcrosser
 Schietvereniging Prinses Juliana, Scherpenisse

2009 March

 Huidsalon Cindy, St.Annaland
Huidverzorging, schoonheidsverzorging, schoonheidsspecialiste
 Kapsalon 't Kniphofje, St.Maartensdijk
een kleine gezellige salon, waar professioneel advies wordt gegeven. gespecialiseerd in bruidskapsels. Ook is er een mogelijkheid tot bruidsmake-up. Kom gezellig langs.
 "Mokoke", site van Ton Bruyns., St.Annaland
Over de aanschaf, het repareren en onderhouden van Mercedes Benz oldtimers. Tevens info over Franse vakantiewoningen, die ook gehuurd kunnen worden.
 Vertaalbureau De Torenkamer, Tholen
Gespecialiseerd in de Duitse taal.
 Eego Bouwkostenmanagement, Tholen
Budgetraming, schetsontwerpen, VO-raming, DO-raming, Directiebegroting, Second opinion

2009 February

 Stichting Meldpunt Erfgoed Zeeland, Middelburg
Het Meldpunt Erfgoed Zeeland is een centraal informatiepunt, dat een breed publiek in de gelegenheid stelt om melding te doen van bedreigd, onbekend en/of ondergewaardeerd erfgoed in de provincie Zeeland.
 VDB Men's Store, Oud-Vossemeer
Van Den Bogart Men's Store is een webwinkel voor herenmode en accessoires. Ook voor de man met een maatje meer.
 Lindhout Projectontwikkeling B.V., St.Annaland
 A&S TriA Administratie- en adviesbureau, Tholen
Administreren, begeleiden, en adviseren van particulieren en bedrijven.
 Fit-Jofib, Tholen
fysiotherapie, manuele therapie en medische fitness. Met dependances in meerdere Thoolse dorpen.
 Brasserie "de Zeester', Scherpenisse
Vanuit het restaurant met terras heeft u ook een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Uitstekend geschikt voor een verjaardags- of familiefeest. Ruime parkeergelegenheid.
 Gospelband Vision, Tholen
Wij willen door zang en muziek het evangelie van Jezus Christus uitdragen in kerkdiensten en tijdens andere bijeenkomsten.
 Natuurvereniging Tholen "Rubia Tinctorum", Tholen
 Running team (ROPARUN) Tholen, Tholen
De roparun is een gesponsorde estafetteloop die zijn opbrengsten jaarlijks afstaat aan verschillende goede doelen met betrekking tot het veraangenamen van het leven van kankerpatiënten. Roparun is de afkorting van ROtterdam-PArijs-RUN.
 Hulpverlening Tholen, Tholen
Over de Thoolse hulpdiensten: brandweer, ambulande, politie. Foto's, adressen, gegevens over uitrukken
 Tholen Nieuws,
Website met onder andere Thools nieuws overgenomen uit diverse kranten en andere nieuwsbronnen
 SP / Socialistische Partij Tholen, Tholen
 Partner Audio, Tholen
Wij verzorgen alle technische geluidsvoorzieningen rondom diverse grote en kleine projecten, tevens lichtshows. Ook voor verkoop en losse verhuur beschikken we over een breed scala aan mogelijkheden.
 Familie Kempeneers, St.Philipsland
site met de genealogie(stamboom) van de Zeeuwse tak van de familie Kempeneers. Ook zeer uitgebreide geschiedenis van Sint Philipsland.
 112 Tholen,
Onofficieele site met nieuws over gebeurtenissen waarbij hulpdiensten zijn ingezet.
 Hervormde Gemeente Tholen, Tholen
 ROVZ Regionaal Overleg Verkersveiligheid Zeeland, Middelburg
Het ROVZ is een onafhankelijk overlegplatform van overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor verkeersveiligheid in Zeeland.
 Basketballvereniging The Clams, Tholen
 Ichthuskerk Tholen, Tholen
 Guardiano degli Angeli, over het fokken van Cane Corso honden., Oud-Vossemeer
 Wikipedia over de Gemeente Tholen,
 Wikipedia over het eiland Tholen, Tholen
 Wikipedia over het (schier)eiland Sint Philipsland, St.Philipsland
 Oceans Edge, Oud-Vossemeer
Popgroep

2009 January

 Schilders- en onderhoudsbedrijf Anton Laban, Oud-Vossemeer
U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk binnen en buiten, kitwerk, glasweefselbehang , houtreparatie en glaszetten.
 Jongerenkoor Clarity, St.Annaland
 Natuurgebied "de Bruintjeskreek", St.Philipsland
 Heemkundekring Stad en Lande van Tholen, Oud-Vossemeer
 stichting Kameleon Vaarders Zeeland, Tholen
Alles over de eerste echte (Zeeuwse) Kameleon. Een enthousiaste groep mensen heeft zich ten doel gesteld om de eerste, échte Kameleon in haar oorspronkelijke staat in de vaart te houden.
 BusmariTeam B.V., St.Annaland
Verhuur van lig- en of bergplaatsen voor vaartuigen, alsmede onderhoud.
 Taxibedrijf van Haaften, de Thoolse Taxi, St.Maartensdijk
Taxibedrijf, particulier personenvervoer, zorgvervoer, rouw- en trouwvervoer. Voor heel de gemeente Tholen, West-Brabant en Zeeland
 Van Wijk koeriers, St.Annaland
Al 20 jaar ervaring in snelle bezorging door heel Europa volgens de bel-en-rij methode
 BJC Tools, Tholen
Technische groothandel in gereedschappen en machines. Wij zijn toeleverancier voor bouw, installatie en industrie
 Toerdeloo Kinderopvang, Tholen
Met vestigingen in o.a. Poortvliet, Sint Maartensdijk, Sint Annaland en Tholen.
 Praktijk Intzadel, Oud-Vossemeer
Mensen helpen met behulp van paarden, ofwel Equitherapie. Tevens voltigelessen(paardrijlessen) voor kinderen.
 Ondernemersinfo, Oud-Vossemeer
Ondersteuning aan startende ondernemers. Deze ondersteuning bestaat uit het houden van workshops en advisering en dienstverlening op individuele basis. Ondernemersinfo is een samenwerkingsverband van bedrijven gespecialiseerd in communicatie, PR, account
 Selekthuis, Tholen
U bezit een eigen kavel en wilt daarop een huis bouwen? Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het woningmodel, esthetische vormgeving, prijsstelling, kleuren, keuze van materialen en het aanvragen van de bouwvergunning
 La Vicomtesse, Stavenisse
Webshop voor verkoop van antiek,linnen en kunst.Tevens taxatie van kunst en schilderijen.
 Ayurveda therapeut., Tholen
natuurgeneeskundig therapeut volgens ayurvedische leer met verkoop van ayurvedische middelen en produkten
 Lidl vestiging, St.Maartensdijk
supermarkt
 Carla's Cake Design, St.Maartensdijk
Workshop's in het maken en decoreren van taarten, cakejes, koekjes
 Hengelsportvereniging "De Zeebaars", Scherpenisse
 Alvantho, St.Annaland
Alvantho staat voor ‘Alles van Tholen’ en is een samenwerking tussen de veiling van Sint Annaland en Scherpenisse.
 VVD afdeling Tholen, Stavenisse
 Webdesign Zuidwest Nederland, Oud-Vossemeer
Webdesign
 Effective V.o.f., St.Philipsland
Machinebouw, o.a.: Specifieke apparatenbouw en nazorg, Omzetten van schetsen naar 3-dimensionale tekeningen,Transportsystemen met zeer kleine rol-overbrengingen
 Schildersbedrijf van der Reest, Scherpenisse
schilderwerk, beglazing
 EUC Bouw- en Industrieservice, Scherpenisse
EUC is een bedrijf voor dienstverlening in de bouw en industrie en de verhuur van gereedschap voor gebruik in genoemde sectoren.
 Adviesbureau Omgeving B.V., Tholen
Advies voor een geïntegreerde aanpak van de omgevingsproblematiek. Bv: revitalisering bedrijventerreinen , bedrijfsverplaatsingen, projectontwikkeling, visie en planvorming.
 De Viet afbouw, Oud-Vossemeer
Stukadoorswerken tegelen, sierpleister
 Kempeneers Multimedia, St.Philipsland
Webdesign, fotografie
 Klassedesign, Tholen
Webdesign, reclame, huisstijlontwikkeling
 Allévo zorg- en dienstverlening, St.Maartensdijk
Allévo is actief in Noord- en Midden Zeeland, met steunpunten in verschillende plaatsen op Tholen.
 Curadomi vestiging Sint Annaland, St.Annaland
Curadomi is een van de grootste christelijke organisaties voor thuiszorg. We werken in grote delen van Nederland en bieden allerlei zorg. Van licht huishoudelijk werk tot intensieve verzorging of verpleging.
 Rombouts kunststoftechniek, Tholen
sterk en veelzijdig in zowel thermoplastische als thermohardende kunststoffen
 Slagerij Slager, St.Annaland
 Walpot bouwconsult, Tholen
een klein bouwkundig ontwerp- en adviesburo, actief in de woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als verbouw, uitbreidingen en renovaties. Wij zoeken naar klantgerichte oplossingen, toegespitst op de wensen van onze opdrachtgevers. Geen gezochte e
 Huisartsenpraktijk Vliethof, Tholen
 Van Steenis Auto's, St.Maartensdijk
Merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf. Voor reparatie, onderhoud verkoop van nieuwe auto's en occasions.
 Corry Groenewege Communicatieve Fotografie, St.Maartensdijk
 Hollandse Bandenmarkt Internationaal B.V., Tholen
Bandenmarkt is leverancier van banden en wielen voor de landbouw en industrie
 K & B Metalen, Tholen
gespecialiseerd in het produceren en leveren van staalproducten op specificatie van de afnemers.
 Van Dis groenprojecten, Tholen
Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.
 Sophia Tankvaart B.V., Tholen
Transport per schip van minerale oliën en chemieproducten. Wij varen met vijf bemanningsleden vanuit Nederlandse havens (en Antwerpen) naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.
 Auto Shop Peene / ASP autobedrijf, Oud-Vossemeer
BOVAG specialist in Duitse merken. APK, reparaties, in- en verkoop van occasions; chip tuning benzine & diesels.
 Kiwanis club tholen, Tholen
Deze serviceclub is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen ( fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending).
 Van Houte Projectinrichting., Tholen
Al ruim zestig jaar richten wij scholen, zorginstellingen en kantoren volledig in. Alles tussen vloer en plafond.
 De Zeeuwse Tuinkamers, Poortvliet
Kwekerijtuin verdeeld in diverse tuinkamers in cottagestijlVerkoop van planten & brocante meubeltjes en decoraties in landelijke sfeer. Workshops & Hightea's mogelijk.
 Hotel Kom!, St.Maartensdijk
Met een gezellige lounge, restaurant, terras en twee vergaderruimten (15 personen, 8 personen) is dit hotel voor zowel (zakelijke) groepen als individuele toeristen uitermate geschikt.
 Zwalua Houtbewerking, St.Maartensdijk
Jacht- en interieurbetimmering. Maatwerk in hout.Kozijnen, keukens, vloeren, laminaat, parket, trappen en scheidingswanden
 Zoete Caatje, St.Maartensdijk
Bijzondere taarten en workshops
 Dr. G. van de Weijer, Oud-Vossemeer
huisarts, apotheek, fysiotherapie
 Duurzaam Zeeland, Goes
Duurzaam Zeeland is het internetpoortaal voor duurzame ontwikkeling in Zeeland.
 Wikipedia over Sint Maartensdijk, St.Maartensdijk
 Wikipedia over het dorp Sint Philipsland, St.Philipsland
 Wikipedia over Anna-Jacobapolder, St.Philipsland
 Plaats.nl/gemeente-tholen,
Startpagina met Thoolse adressen
 Wikipedia over Sint-Annaland, St.Annaland
 Wikipedia over Tholen (stad), Tholen
 Wikipedia over Oud-Vossemeer, Oud-Vossemeer
 Wikipedia over Poortvliet, Poortvliet
 Wikipedia over Scherpenisse, Scherpenisse
 Wikipedia over Stavenisse, Stavenisse

2008 December

 Eendenkooi, St.Philipsland
De Eendekooi is in de maanden april-mei-juni beperkt te bezichtigen na telefonisch overleg. Stichting Zeeuws Landschap.
 Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure, St.Annaland
Voor al uw grondwerk, straatwerk en rioleringen. Containertransport, sloopwerken, levering van nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen, verhuur van rijplaten.
 Ontwerpburo Helder Concept, St.Annaland
een jong ontwerpburo wat zich met name toelegt op het ontwerpen van internetsites en huisstijlen voor het midden- en kleinbdrijf, zowel voor de non-profit als profit organisatie
 Loverendale-Wilhelminahoeve C.V., St.Philipsland
Gemengd biologisch-dynamisch agrarisch bedrijf.
 J & A Tuning, Oud-Vossemeer
Gespecialisserd in Suzuki Off-the-road auto's. In- en verkoop, onderdelen, tuning enz.
 Zuneha/Slagersvleescentrale, Tholen
Slagersgroothandel.
 Sportvissers- en Watersportvereniging "Stavenisse, Stavenisse
Ook informatie over de jachthaven van Stavenisse
 Paardenhouderij Hoeve Weltevreden, Tholen
fokken van paarden
 Jachtverhuurbedrijf Patrick Jansen, Tholen
Verhuurt een nieuw, superluxe motorjacht, de Classic Cruiser 46, 14 meter lang. Een vaarbewijs is niet vereist.
 Tandartspraktijk Bomas, St.Philipsland
 Kleding speciaalzaak den Engelsman- van Driel, St.Annaland
Dames- en herenkleding. Bruidegomskleding. Ambtskleding. Hoeden.
 Firma van 't Hof aluminium, Tholen
Aluminium constructies, ramen, deuren, gevels, schuifpuien, zonwering, rolluiken, glashandel
 Environmental Monitoring Systems (EMS) B.V., St.Annaland
productontwikkelings- en engineering bureau voor milieu meet- en beheersystemen.
 Technisch Bureau Visser b.v., Poortvliet
Het adres voor al uw: CV-, electra-, beveiligings-, gawalo-installaties, sanitair, dakdekkerswerkzaamheden en locale verwarming.
 Yorkshire Terrier Kennel Samothrace, Stavenisse
 Hervormde gemeente Oud-Vossemeer, Oud-Vossemeer
Kerkdiensten, geschiedenis van het kerkgebouw, enz.
 Autorijschool Johan, Tholen
 Groenshirt, St.Philipsland
Bedrukte textiel en T-shirts. Bedrijfs- en vrijetijdskleding. milieuvriendelijke boodschappentassen.
 Janssen Warmte Service, St.Maartensdijk
Voor service onderhoud en CV-ketel vervanging
 Toerclub ''Tandje Bij'', Scherpenisse
Toerfietsclub, vertrekt elke zaterdag vanaf Sint Maartensdijk
 Mairwen, St.Maartensdijk
Welsh Corgi Cardigan Kennel
 Kennel Sequoiahoeve, Oud-Vossemeer
Fokker van Bouvier honden
 Eetcafé Hart van Tholen, Tholen
Dagelijks keuze uit (onder andere) diverse vlees- en visgerechten.
 CWI, Centrum voor Werk en Inkomen,
Het CWI (Centrum voor Werk en Inkomen) is het trefpunt voor werkzoekenden en werkgevers.

2008 November

 Pompelientje, Tholen
Wij hebben een uitgebreid assortiment kralen, sieraden en benodigdheden om uw favoriete sieraad te maken.Ook verkopen wij mozaiek benodigdheden. Tevens verzorgen wij kinderfeestjes en workshops sieraden en mozaiek.
 Galerie Egnatius, Tholen
Kunsthandel, in en verkoop van schilderijen uit de 19e en 20e eeuw
 Tholen Glas, Tholen
Glaszetten.

2008 October

 Landbouwmechanisatie Den Engelsman, St.Maartensdijk
Verkoop en onderhoud van landbouwmachines en landbouwwerktuigen
 Stichting Peuterspeelzalen Tholen,
Stichting Peuterspeelzalen Tholen heeft speelzalen in onder meer Tholen, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland, Sint Annaland, Stavenisse, Sint Maartensdijk
 Metaaltechniek tholen BV., Tholen
gespecialiseerd in de fijne machinale bewerking van staal, RVS, titanium, kunststoffen enz.
 Automatiserings Centrum Tholen, Tholen
Computers, software, netwerken, systeembeheer, reparaties
 Bloemsierkunst van den Berge, Tholen
bloemen en planten
 Albert Heijn supermarkt, Tholen
 Dieleman BV, Tholen
Boekhandel en kantoorinrichting. Kantoorboekhandel - drukkerij - fotoservice.
 Zeeland werkt.,
Vacatures uit enkele Zeeuwse advertentiebladen
 Stichting het Zeeuwse Landschap, Wilhelminadorp
Stichting Het Zeeuwse Landschap zet zich sinds 1936 actief in voor het beschermen van natuur en landschap in de provincie. Dat gebeurt in de eerste plaats door aankoop en beheer van natuurgebieden en cultuurhistorisch belangrijke terreinen.
 Staatsbosbeheer,
Natuurbeheer en bescherming, landschapsontwikkeling, e.d. Op Tholen organiseert Staatsbosbeheer onder veel meer de Nattelaarzen-wandeltocht.
 Atelier Simonskunst, Tholen
Thoolse kunstenares Dini Simons vertelt op deze site over haar schilderijen.
 De Lobbes, St.Philipsland
Hondenuitlaatservice en dierverzorging
 Sierwerk Van Elzakker, St.Maartensdijk
Gespecialiseerd in massief hekwerk dat op maat wordt gemaakt. Poorten, raam- en deurbeveiliging, automatisering, balkonhekken, schoorsteenkappen, glittermatten, laswerk enz.
 ZeeBraBouw, Tholen
 Juwelier - Atelier Angelique, Tholen
Ontwerp (nieuwwerk) - eigen reparatie atelier - verkoop Seiko, Pulsar, Lorus, Casio, Zentra.

2008 September

 Zeeuwse Ankers,
Zeeuwse Ankers vertelt de verhalen over landschappen, monumenten, voorwerpen en mensen uit het verleden. Zeeuwse Ankers nodigt uit tot ontmoeten en beleven. Zeeuwse Ankers verbindt het verleden, heden en de toekomst van Zeeland
 BCON Energy Systems B.V., St.Annaland
leverancier van energiezuinige verwarming, verlichting, windenergie producten, zonneboilers, zonnepanelen, solar daksystemen, warmtepompen, enz.
 Sifra Verloskundige Praktijk Tholen, Tholen
 GGD Zeeland, Goes

2008 June

 Riooltechniek Tholen / Onderhouds & Montagebedrijf Anton van de Beek, Tholen
Rioolontstopping, rioolreiniging, camera-inspectie
 Nederlandse Patienten Vereniging, afdeling Tholen, Stavenisse
De NPV zet zich in voor de zorg voor het leven, door (beleids)beïnvloeding, belangenbehartiging, lotgenotencontact, voorlichting en praktische hulp in gezondheid en ziekte op landelijk en plaatselijk niveau.

2008 May

 Laban Schilderwerken, Tholen
Voor het beste schilderwerk
 Huisartsenpraktijk De Smisse, St.Annaland
op deze website vindt U informatie over de huisartsenpraktijk van A. van den Berge en medisch Centrum de Smisse: apotheek, fysiotherapie enz.
 Gastenverblijf 't Hooge Uus, Stavenisse
een ideaal 3 sterren gastenverblijf, gelegen aan de getijdenhaven van het pittoreske Stavenisse, op loopafstand van de Oosterschelde.

2008 April

 Geuze Transport B.V., St.Annaland
Geuze transport is gespecialiseerd in nationaal - en internationaal transport. We rijden voornamelijk groupage op de Benelux, Frankrijk en Spanje, ook rijden we losgestort goed door heel Nederland voornamelijk aardappelen, graan, bieten en uien.
 Stichting Woord en Daad, Stavenisse
Woord en Daad wil vanuit christelijk perspectief armoede bestrijden in Afrika, Azi
 Routebureau Zeeland,
Overzicht van een groot aantal toeristische routes in Zeeland en dus ook Tholen. Wandel-, fiets-, skeeler-, ruiter-, autoroutes enz. De routes staan op een overzichtskaart aangegeven.
 Natuurgebied "de Pluimpot", St.Maartensdijk
De natuurgebied is een broedgebied en pleisterplaats voor vogels. Er zijn twee wandelroute's. Op deze prachtige website vindt u zeer uitgebreide informatie met foto's over dit en vele andere natuurgebieden in Nederland.
 Zeeuwse Digitale Krantenbank,
U kunt online zoeken in oude jaargangen van Zeeuwse dagbladen. Van Tholen is er bijvoorbeeld de Ierseksche- en Toolsche Courant (1883-1950).
 Natuurgebied het Rammegors, Oud-Vossemeer
Bij Oud-Vossemeer en St.Philipsland ligt dit reservaat met schorren, slikken, zandplaten en kreken. Op deze prachtige website vindt u zeer uitgebreide informatie met foto's over dit en vele andere natuurgebieden in Nederland.
 Natuurontwikkelingsgebied van Haaftenpolder, Oud-Vossemeer
Ontstaan door het afsluiten van de kreek 'Stinkgat' van de getijden, maakt het onderdeel uit van de ecologische hoofdstructuur. Op deze prachtige website vindt u zeer uitgebreide informatie met foto's over dit en vele andere natuurgebieden in Nederland.
 De Slikken van de Heen, St.Philipsland
Dit parkachtige natuurgebied is ontstaan door ontzilten van schorren met de aangrenzende voormalige slikken en zandplaten. Op deze prachtige website vindt u zeer uitgebreide informatie met foto's over dit en vele andere natuurgebieden in Nederland.

2008 March

 Kees Bazen Uw Visspecialist, Tholen
Visverkoop op diverse standplaatsen. Wij verzorgen ook haringparty's.
 Flaxman Arabians B.V., Tholen
Verkoop van paarden.
 Daan Sitters, Tholen
Timmer & Metselbedrijf . Kozijn renovatie; afhangen van deuren; metselen van gevels, muren en siermetselwerk; tegelwerk; stelwerk.
 Boekhandel Oostdijk, Tholen
boek-, en kantoorboekhandel. Uw christelijke boekhandel.
 Govers Automaterialen B.V., Tholen
Voor uw slijtage delen zoals luchtfilters, lampen, koppelingsdelen, remblokken, homokineten, ventilator- en distriebutieriemen, oliefilter's, remschijven, bougies, uitlaten, schokdempers, stuurkogels, handremkabels, ruitenwissers, enz.
 Bergen Stainless & Steel Products B.V., Tholen
volwaardig voorraadhouder van (roestvrij) stalen producten voor bedrijven in de Benelux. Behalve leverancier van buizen, flenzen, fittingen en afsluiters, is BSSP vertegenwoordiger van 3M schuurmateriaal, lijmen en tapes
 Sayers Techniek Nederland B.V., Tholen
elektrotechnische handelsonderneming, richt zich voornamelijk op de verkoop van elektrotechnische componenten, machines, gereedschappen
 Van As Sportvisserij, Tholen
Alle informatie voor uw uitstapje met de sportvisboot MS Dolfijn.
 GOSSIE, Tholen
motorfietsen met een nostalgisch uiterlijk en hedendaagse technologie. Zowel nieuwe als gebruikte motorfietsen zijn op voorraad, met garantie. Gossie is Ural importeur voor Nederland, Belgi
 Viningmedia, Tholen
specialist op het gebied van ICT; netwerken, hardware of software. biedt u niet alleen oplossingen op het gebied van implementaties maar ook verschillende soorten hosting, webdesign en service bij u op het bedrijf.
 Uijl Techniek, Poortvliet
Landelijk erkend installateur van Verwarmingssystemen,elektrotechnische systemen,Zonnestroomsystemen,warmtepompsystemen,warmtepompboilers,sanitaire leidingsystemen,zink-,koper-en dakwerk
 The Little Arms Shop, Tholen
miniatuur speelgoed-wapens. All you need for your minfigs.
 Conpipe International BV, Tholen
manufactures pipe systems for drink water companies in their raw water projects and water treatment plants, off-shore companies and petrochemical industries.
 Sport- en Gemeenschapscentrum "De Wellevaete", St.Annaland
Ook voor bruiloften, catering, verjaardagen , recepties, en evenementen kunt u hier terecht.
 Atelier Aurum, Tholen
Wij smeden vooral met goud en zilver, maar ook titanium kan naar wens verwerkt worden. Ook voor speciale wensen, zoals as-, haar-, tand-, geboortesieraden en trouwringen kunt u in het atelier terecht.
 Rene van Bemmel Montage/Installatie, Tholen
Voor zink - dak - riool - CV en sanitairwerken.
 Autobedrijf de Groen, Poortvliet
Alle automerken, verkoop nieuwe en gebruikt; reparatie en onderhoud; APK.
 Eben-Haezer school, Tholen
een christelijke basisschool op reformatorische grondslag.
 Peter Wildeman Muziek, Tholen
Christelijke Uitgeverij van CD's/DVD's en bladmuziek. (webwinkel)
 Soft Electronics, Tholen
Producten van Soft Electronics kunnen u bescherming bieden tegen electromagnetische straling.
 ReBusiness Management B.V., Tholen
Helpt o.a. bij het ontwikkelen van een produktstrategie en optimaliseren van uw organisatie.
 Digisites, Tholen
Internetoplossingen zoals websites, databases, communicatieadvies. De klantenkring bestaat voor een belangrijk deel uit non-profitorganisaties maar ook uit commerci

2008 February

 J. Franke, Tholen
webdesign en andere software ondersteuning voor midden- en kleinbedrijf
 Dick Klok mechanisatiebedr.poortvliet b.v., Poortvliet
Actief in de handel en reparatie van landbouwtrekkers en -werktuigen, machines voor groenvoorziening en industrie. Hefwerktuigen, grondverzetmachines.
 Heije Konstruktie BV, Tholen
gespecialiseerd in hoogwaardige staalconstructies voor loodsen, woningen en utiliteitsbouw, trappen en gevelbeplating.
 Firma J. Melse, Tholen
Ijzerwaren, gereedschappen voor de bouw en industrie. Kleinschalig opererende groothandel voor bouw en industrie
 Id4U (Idee voor jou), Tholen
Webdesign, ook grafisch ontwerpbureau. Voor al uw on- en offline communicatie. Van gelegenheidsdrukwerk voor particulieren tot totaalconcepten voor bedrijven.
 Le Sejour, Tholen
Dagbesteding. bedrijf aangepast aan de zorgvraag en knappen nu allerlei houten speelgoed op in ons atelier. We ontwerpen lampjes en maken bijvoorbeeld knikkerpotten.Voor deelnemers die moeite hebben voorzichzelf te koken en budgeteren bieden wij een kook
 Edunamica, Poortvliet
Ontwikkeling van team en individu. Counseling, coaching, bedrijfsopleidingen,
 V.O.F. J. van Dijke, St.Maartensdijk
Scheepsstoffeerderij en (scheeps)matrassen. Kussenatelier.
 Aswintha Scheepvaart B.V., Tholen
voor vertrouwd tanktransport van chemische en minerale producten!
 Hervormde gemeente Rehoboth, St.Maartensdijk
 Timek Bouwmanagement B.V., Tholen
Brains in Building: heldere bouwdefinities, sluitende begrotingen, bouwbare ontwerpen, solide planningen, onderbouwde keuzes, strakke regie uitvoering, maximaal resultaat.
 Van Alten Juridisch Advies, Tholen
Juridisch advies, speciaal ondernemingsrecht en arbeidsrecht.
 Sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet, Tholen
In de horeca kunt u o.a. terecht voor bruiloften, verjaardagen, cursussen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, catering op locatie, etc.
 Craft 4 You, Poortvliet
U vindt hier een ruim aanbod op het gebied van breien, breinaalden, looms en nog veel meer.
 Recreatiepark Oud-Kempen, Stavenisse
Camping - cooperatie
 Voetbalvereniging "Wij Houden Stand" (WHS), St.Annaland
 Tennisclub Sint-Annaland, St.Annaland
 Gymnastiekvereniging "Olympia", Tholen
 Vereniging Plattelands Jongeren Zuid, Afd. Tholen en St. Philipsland, Stavenisse
De PJZ organiseert verschillende activiteiten op een jaar die gericht zijn op jongeren.We streven ernaar om
 Christelijke basisschool Koningin Juliana, St.Philipsland
Hyves-site voor alle leerlingen en oud-leerlingen en oud-leerlingen , meesters en juffen van de koningin juliana school in sint philipsland
 Clarabella, Poortvliet
Tattoo Wear. T-shirts, sweaters en (hand)tassen met opdruk. Ook (zilveren) accessoires
 Wereldwinkel Tholen, Tholen
De Wereldwinkel is gelegen in het gezellige winkelcentrum van het stadje Tholen. Wij hebben een breed assortiment aan producten waarbij voedingswaren en kunstnijverheidsartikelen de boventoon voeren.
 Eeterij 't EsseneBos, Poortvliet
eeterij voor feesten en partijen of culinair a la carte riant terras gelegen op het zuiden rustig in de polder. De eeterij ligt bij camping Kruytenburg.
 BEMARCON, Poortvliet
Scheepsbouwkundig teken- en adviesbureau. Voor al Uw rekenwerk en tekenwerk in Nupas Cadmatic en Microstation. Ook het uitleveren van Productie Informatie is mogelijk reken- en tekenwerk in de disciplines Werktuigbouwkunde en Scheepbouwkunde.
 Lamme Goedsack/Striene, Poortvliet
Campingkantine de Striene(?). workshops, entertainment, proeverijen, weblog, fotogalerij.
 Chiaro E Tondo, Poortvliet
Fokker van Cane Corso honden
 Bos Kassa & Weegsystemen, Scherpenisse
Verkoop van een breed assortiment weegschalen, van winkelweegschaal tot weegbrug; winkelkassa's en afrekenapparatuur; ook verhuur vabn kassa's voor bv evenementen; verkoop van kluizen.
 Imenco, Scherpenisse
Imenco is een interim management en consultancy bureau. Wij kunnen onze diensten aanbieden voor de timmerindustrie en de IT-sector. Ook assistentie bij handel drijven met of zoeken naar een handels- c.q. joint-venture in Kroatie, Slovenie, Bosnie, Ser
 Bouwbedrijf Mart van Houte B.V., St.Maartensdijk
Van Houte Systeembouw staat voor houtskeletbouw op maat voor iedereen, zowel zakelijk als priv
 Profile Tyrecenter Rinus Roon, St.Maartensdijk
Profile Tyrecenter is de banden, wielen en auto-onderhoud specialist van de Benelux. Profile biedt een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Ook voor voertuigen uit landbouw en industrie
 Manneke Consultancy, St.Maartensdijk
Weblog van de familie manneke
 Craiton B.V., St.Maartensdijk
Nederlandse vestiging van Craiton. CraitonTesting performs WHQL testing for companies who wish to obtain the Designed for Windows Logo for their products.
 Pegasus Trading B.V., St.Maartensdijk
Innovatief bewaarsysteem voor levende kreeften. Kreeften blijven geen weken, maar maanden in leven. Deze website verschaft u meer informatie over de Lobsterbox, maar ook over oesters en kreeften in het algemeen.
 Nederlandse Micropulling Organisatie, St.Maartensdijk
Op deze site vindt u alles over de modelbouwsport micropulling. De micropullers worden door de leden zelf gebouwd op een schaal van 1:10. Deze krachtpatsers rijden op echte kleibanen.
 Centrum Indicatiestelling Zorg, St.Maartensdijk
Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op zorg via de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten). Hulp bij het huishouden gaat via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Het CIZ voert de Wmo niet uit, dat doet de gemeente.
 Zeeuwse Reinigings Dienst, St.Maartensdijk
De ZRD zamelt afval in. Op de site vindt u informatie over ophaaltijden, de milieustraat in St.Maartensdijk, enz.
 Zorgverzekeraar VGZ, Bergen op Zoom
 Shopwand B.V., St.Maartensdijk
Shopwand BV levert maatwerk in interieurs. Wij leveren onder andere interieurs, scheidingswanden, mock-ups, gevelbetimmeringen.
 Omnitec, St.Maartensdijk
Bedrijven, met name in het MKB, kunnen hier de ontwikkeling, onderhoud en productie van electronica uitbesteden.
 Praktijk Tholen, Scherpenisse
Bij Praktijk Tholen worden haptonomische ontspanningsmassages , sportmassages en spatadertherapie gegeven. Ook lymfedrainage.
 Cornelisse Advies, St.Maartensdijk
Makelaardij (nevenvestiging)
 L.V. Equipment, St.Maartensdijk
LV Equipment is importeur van een vijftal buitensport merken. Te weten: Berghaus, Source, Garmont, Sunway en Gregory. Op de site vindt u meer info en ook dealerslijsten van deze merken.
 Cooperatieve Vereniging 'Irenehoeve' ua, Stavenisse
Camping (Cooperatie)
 Dog Shape, Oud-Vossemeer
Voedingsadvies voor honden. Opvoeding van uw hond conform de Roedelmethode. Het fokken van Ierse Wolfshonden. Het aanbieden van een volledig assortiment outdoor en jachtkleding .
 T-Leaf, St.Maartensdijk
T-leaf is een bedrijf dat websites maakt en onderhoudt voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren
 DenBraber consultancy en facilitymanagement, Stavenisse
adviesbureau voor persoonlijke ontwikkeling en organisatievraagstukken. Facilitymanagement: wij kunnen het complete verhuurtraject van uw vakantieobject uit handen nemen, inclusief de financiele afwikkeling.
 Marunique, St.Annaland
Lampen- en parfumselectie van Lampe Berger. Durance voor huid. Durance voor huis. Baby-en peuterkleding van maat 50 t/m 104: Feetje, Jubel & Sturdy! Pixelhobby, een aparte belevenis. Maak een persoonlijk pixelwerkstuk met je eigen foto. Verse thee. Bord
 Brood-, banket- en ontbijtservice W.C. Slager, St.Annaland
Brood- en banketbakkerij, tevens uw adres voor ontbij, brunch en lunchservice
 Jachtmakelaardij De Valk Zeeland B.V., St.Annaland
Makelaar in scheepsjachten
 Autobedrijf Dekker, St.Annaland
Garage, verkoop van auto's, tankstation. Tevens watersportspecialist.
 Camping de Striene, Poortvliet
Familiecamping vlakbij de Oosterschelde. Trailerhelling en haventje eveneens vlakbij.
 Vin d'Oc, St.Philipsland
Import en verkoop van wijn uit de Languedoc
 Dura Vermeer Ondergrondse Infra B.V., Oud-Vossemeer
Dura Vermeer richt zich specifiek op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en vrije tijd die zij vertaald willen zien in bouw of infrastructurele oplossingen. Van eenvoudig tot complex. Van kleinschalig tot groot.
 Alumarine Holland B.V., St.Annaland
Bouwen en verbouwen van (aluminium) schepen.
 PD Webdesign B.V., Oud-Vossemeer
Ontwerpen van websites / Bouwen van websites / Banners maken / Flash animaties maken / Software installeren / ASP(.Net) webapplicaties schrijven
 Hondenschool Steil ore, St.Annaland
Hier bent u aan het goede adres voor socialisatie van uw puppy, theorielessen over uw hond en hondegedrag, clickertraining, gehoorzaamheids- en behendigheidslessen. (Leeftijd van de begeleiders niet onder de 16 jaar.)
 Goedware, St.Annaland
Software en webdesign.
 Beauty Passage for Hair, Body & Face, Slender, St.Annaland
Schoonheidsspecialist, kapsalon, lichaamsverzorging, afslankprodukten.
 BCON Instruments U.A., St.Annaland
leverancier van Laboratoriumapparatuur, analytische, technische en vochtbepalingsbalansen, micro pipetten, glas en kwarts cuvetten, chemie veiligheidskasten
 Fysiotherapiepraktijk Deurloo, Tholen
Praktijk voor Fysiotherapie, oedeemtherapie, geriatrische fysiotherapie, handentherapie en beweegprogramma's
 V.O.F. Verkamman-Laban, St.Philipsland
Over de familie Verkamman, hun vroegere schepen en hun huidige motorbeunschip Hollare
 W &F administratie-consulenten, Tholen
Wij komen bij u langs voor uw belastingaangifte, bedrijfsboekhouding, loonadministratie.
 Ardi keukens, St.Annaland
De keukenspecialist op alle terrein. Neem een kijkje op onze uitgebreidde website, en kom eens kijken in onze prachtige showroom. Levering direct van de fabriek, dus extra voordelig .
 Boers Riooltechniek, Oud-Vossemeer
Rioolontstopping, camera-inspectie, in kaart brengen riool d.m.v. zender
 Geluk Groep B.V., St.Philipsland
schilders, afwerkers, beglazing, houtsanering, sierpleister
 Geluk Schilders B.V., St.Philipsland
Schilders, houtsanering, beglazing, afwerking, sierpleisterwerk.
 MPL laboratoriatechniek, St.Philipsland
Laboratorium -inrichting, -advies,- renovatie, -verhuizing .
 De Hondencoach, Oud-Vossemeer
Gehoorzaamheidstraining voor honden
 HN Communicatie, St.Philipsland
Tekst schrijven, maken en onderhouden van websites, fotoreportages, workhops.
 Tennisvereniging De Ruucstoppelen, St.Philipsland
 Praktijk voor Reiki en Massage De Vlinder, Scherpenisse
Kruidenstempelmassage, Reiki, Chakra workshops, mandala kleuren, voetklreflectie.
 Openbare Basisschool De Casembrootschool, St.Annaland
 Openbare Basis School (OBS) de Schalm, Stavenisse
 OBS Openbare Basisschool Die Heentrechtschool, Oud-Vossemeer
 OBS Openbare Basis School Oosterscheldeschool, Scherpenisse
 OBS Openbare Basisschool Ter Tolne, Tholen
 CBS Christelijke Basisschool Het Kompas, Anna-Jacobapolder
 Groen van Prinsererschool, Scherpenisse
Reformatorisch basisonderwijs
 RK Basisschool Sint-Anthoniusschool, Oud-Vossemeer
 Rabobank Oosterschelde, Tholen
 Regionaal Opleidings Centrum Zeeland, Tholen
Scalda is een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Je kunt bij ons kiezen uit een breed scala van opleidingen, cursussen en trainingen.
 Havenzicht, St.Annaland
Gastenverblijf Cafe-biljart, resto, partycentrum Havenzicht biedt u: een gezellig dorspcafe met biljart; een sfeervol restaurant/eetcafe met een ruime keus aan visspecialiteiten, maar ook vleesgerechten; 2 feestzalen voor bruiloften, partijen enz.; ieder
 Lotus Zeeland kring 117, St.Annaland
Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers.-Het doel van LOTUS is het ontwerpen en ensceneren van (ongeval)-situaties en het op medisch verantwoorde wijze uitbeelden van slachtoffers en acuut zieken daarin, tbv het onderwijs/training in EHBO

2008 January

 E.C.S, (Stichting Evenementen Comite Smalstad.), St.Maartensdijk
Website van de Stichting Evenementen Comite Smalstad.
 Duikcentrum Blue Voyage Diving, Scherpenisse
U kunt het hele jaar bij ons terecht voor de aanschaf en onderhoud van uw complete duikuitrusting, het vullen van uw duikflessen, bootduiken, duikopleidingen en het huren van duikmaterialen. U kunt na de duik ook bij ons terecht voor koffie, thee, soep.
 Evenementenkalender Gemeente Tholen, Tholen
 Oorkondenlijst Oud (en Nieuw) Vossemeer, Oud-Vossemeer
Een oorkonde is een schriftelijke weergave van afspraken, stammend uit de middeleeuwen.
 Wapen (voormalige) gemeente Poortvliet, Poortvliet
 Brandweer Sint Philipsland, St.Philipsland
Op deze website is een schat aan informatie te vinden over de vrijwillige brandweer van Sint Philipsland. O.a. materieel, geschiedenis, inzet, uitrukken en foto's

2007 October

 Autobedrijf Niemantsverdriet, Poortvliet
In-en verkoop van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Tevens het adres voor uw APK keurng.
 Computers reparatie, Tholen
Mijn hobby is installeren van computers, en mensen helpen die problemen met hun pc hebben. Teven repareren en het opnieuw installeren van gecrashte computers
 Streekmuseum "De Meestoof", St.Annaland
Hardewerk, keramiek, munten, de geschiedenis van de meekrapteelt, schoollokaaltje anno 1900, smederij, wagenmakerij. Ook voor kinderfeestjes (na tel. afspraak) met o.a. oud Hollandse spelletjes.
 Engelsman Tegels bouw en afbouw, Tholen
Bij Engelsman Tholen vindt u een uitgebreide collectie wand- en vloertegels in alle denkbare maten, stijlen, kleuren en dessins. Creeer een eigen sfeer en combineer met de vele mogelijkheden van wand- en vloertegels.
 Fitnesscenter Bodyzone, St.Maartensdijk
naast fitness kunt u ook terecht voor activiteiten zoals krachttraining, cardio, vetverbranding, voedingsschema's, trainingsschema's.

2007 August

 Kliniek voor Tandheelkunde Tholen, Tholen
Tandheelkunde in brede zin: nu ook extra mogelijkheden voor orthodontie, implantologie, protheses op implantaten(klikgebitten), kindermiddagen, esthetische tandheelkunde, mondhygiene en bleken.
 Onderhoudsbedrijf Kees Deurloo, Tholen
Dit eenmansbedrijf is van alle markten thuis. Timmerwerk; in- en externe verbouwingen ;Laminaat leggen; Plafonds aanbrengen; Diverse tegelwerkzaamheden; Schuttingen en- of hekwerken plaatsen; Tuinhuis plaatsen; Toilet renovatie ; Kasten monteren, enz.
 Rosalina Coaching & Officemanagement, Tholen
Trainingen en workshops, o.a. corresponderen, Office voor beginners, Basiskennis boekhouden, Middlemanagement

2007 July

 Autobedrijf C. Bal, Tholen
Garage, verkoop auto's. Renault dealer. Shell benzinestation. Wasstraat. Tevens watersport: Mercury buitenboordmotoren.
 Van Gorsel Parket, Oud-Vossemeer
Specialist in traditioneel parket en houten vloeren
 De Jonge motoren, Tholen
Motoren, onderhoud, kleding en helmen, banden.
 Jansen Tholen BV, Tholen
machines - bouw, reparatie, onderhoud, installatie, modificatie van machines - laswerk, aluminium, RVS, gietijzer - messing draai- en freeswerk - superfinishing walsrollen - electrotechnisch installateur - ook voor uw lexan. Verspanende bewerkingen, vlam
 Trap Make-over, Poortvliet
Bekleding en renovatie trappen. Werkt met het trede overzetsysteem. Van klassiek tot supermodern.
 Van de Klundert BV, Oud-Vossemeer
Loonwerkbedrijf, verhuur graafmachines en laadschappen, levering zand en grond.
 Oerlemans BV, Tholen
Reparatie en onderhoud stalen en polyester schepen, visserijtuigage, relingwerk, las-, draai- en freeswerk. Industrieel technisch onderhoud, wals- en buigwerk.
 Vleeswarenbedrijf Wilthagen, Tholen
Vleesverwerkend bedrijf gespecialiseerd in gefrituurde vleesproducten.
 ZNAB speelautomaten, Tholen
Exploitatie en onderhoud van speelautomaten; levering, onderhoud van biljarts en accessoires; levering van voetbaltafels en onderdelen; horecabemiddeling; levering van dartmachines en accessoires.

2007 June

 Ben de Rooy Car repair, St.Philipsland
Voor elke beschadiging een goedkope oplossing. Spot-repair, mobiele reparatie, tuning, in- en verkoop van auto's.
 Classico Parket, Tholen
Ook specialist in het schuren en renoveren van bestaande parketvloeren. Showroom.
 Sando skelters, St.Philipsland
Skelters, trampolines en balancebikes
 Sierbestrating van Haaften, Stavenisse
Sierbestrating, riolering, grondwerk, blokhutten, tuinhout, tuinbeelden, terrazzo bloempotten
 Hage Bouwadvies, Stavenisse
Hage Bouwadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor bedrijven
 Omloop van Tholen, Poortvliet
Op 21 juli 2007 werd er voor de eerste keer een echte wielerklassieker georganiseerd op Tholen! De start vindt plaats op de stoofstraat in Poortvliet, daarna via Tholen, Oud-vossemeer, Sint Annaland, Stavenisse, Sint - Maartensdijk, Scherpenisse ...

2007 February

 Droogers verspreidingen, Oud-Vossemeer
het adres voor de verspreiding van al uw geadresseerd en ongeadresseerd drukwerk in heel de gemeente Tholen.
 Party sportvisschip de Vrolijke Visser, Tholen
Voor een gezellig dagje sportvissen met grote en kleine gezelschappen.
 Hulpverlening Zeeland,
Nieuws en achtergronden over veiligheid in de provincie Zeeland.Deze website biedt u niet alleen dagelijks het laatste nieuws over de hulpdiensten, maar ook preventietips, interviews en reportages .
 Jongerenraad Tholen, Tholen
De jongerenraad Joth is een organisatie van jongeren tussen de 12 en de 20 jaar. De functie van Joth is om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de gemeenteraad en het College van Burgemeester en Wethouders.
 Maximaal TV, Heinkenszand
Zeeuws Nieuws op TV

2007 January

 Google kaart / satellietfoto van Tholen.,
U kunt in- en uitzoomen op deze kaart, en de kaart in alle richtingen verschuiven. Als u een adres in de invulbalk onderaan intypt, wordt dit adres op de kaart aangegeven.

2006 December

 Voetbalvereniging Oud Vossemeer, Oud-Vossemeer
Site van de voetbalvereniging Vosmeer.

2006 October

 Deco Home Elenbaas Noom, Tholen
Deco Home Elenbaas Noom met vestigingen in Kapelle en Scherpenisse zorgt ervoor dat u mooier woont. Bij ons een ruime collectie in verf, behang, raamdecoratie, carte colori, gordijnstoffen, tapijt, laminaat, woonaccessoires, enz.
 Huurdersvereniging Samen Sterk, St.Maartensdijk
Deze huurdervereniging heeft als doel het behartigen van de belangen van alle huurders op tholen en st philipsland
 Tholen Rockt, Tholen
weblog
 Waterfront Tholen, Tholen
Bed & Breakfast / Gastenverblijf / vakantiewoning aan het Waterfront bij de jachthaven in Tholen

2006 March

 Tennisvereniging Jacoba van Beieren, St.Maartensdijk
Uitslagen, toernooien en verdere informatie. Tevens verhuur tennisbaan.
 Duo Anita en Ed Kouwenhoven, Scherpenisse
Informatie over dit muzikale duo, ondere bekend van hun vroegere band Big Deal
 Schildersbedrijf Meer-All, St.Philipsland
Wij verzorgen al het schilderwerk voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen. Nieuw schilderwerk (zowel binnen als buiten), renovatie, restauratie en onderhoud; MEER-ALL regelt het voor u!

2006 February

 Landgoed De Pluimpot, St.Maartensdijk
Informatie over deze nog te realiseren landgoedhuizen.
 Wapen (voormalige) gemeente Oud-Vossemeer, Oud-Vossemeer

2006 January

 Delta Glass BV, Tholen
Delta Glass BV is producent van acrylaatplaten, een kunstofproduct met de productnaam PMMA. Het transparante acrylaat is een goed alternatief voor glas. De acrylaatplaat wordt vooral gebruikt voor dubbelwandige vensters.
 Hejo Motor- en Watersport, St.Maartensdijk
Voor verkoop, reparatie en onderhoud alle merken buitenboordmotoren en waterscooters. Exculsief Yamaha dealer.
 Quist schoenen, Tholen
Schoenhandel, schoenreparatie, lederwaren
 Restaurant 't Veerhuis, St.Philipsland
Tevens Hotel Oosterschelde.
 Quist Schoenen B.V., St.Maartensdijk
Schoenhandel, schoenreparatie, lederwaren

2005 December

 Auto Work Shop, St.Maartensdijk
universeel autobedrijf sinds 1981 voor apk, alle reparaties, motorisch, plaat-las-en spuitwerk en autocleaning,in-en verkoop nieuw en gebruikt (+\-50 auto's voorraad) specialisme met snap-on storingsuitleesapparatuur voor de moderne auto's.
 Bouwbedrijf Rijnberg BV, St.Annaland
Nieuwbouw, verbouw, renovatie, Onderhoud, traditionele bouw, Machinale houtbewerking.
 Den Engelsman sierbestrating, St.Annaland
Leverancier van bestrating, sierbestrating, tuinhout, tuinhuisjes, waterpartijen, vijverartikelen, tuinverlichting.
 Fysiotherapie de Smisse, St.Annaland
Een praktijk voor onder andere fysiotherapie, traininstherapie, rugscholing en sport- en ontspanningsmassage. Binnenkort ook (medische) fitness.
 Kapsalon Op de Mart, St.Maartensdijk
 Restaurant 'Hof van Holland', Tholen
Visspecialiteiten.
 Servio bedrijfsdiensten, St.Maartensdijk
Glasbewassing particulieren en bedrijven, schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, etsverwijdering, daken- en gootreiniging, opleveringswerkzaamheden, schoorsteenvegen, luifel- en zonnescherm reinigen en conserveren.

2005 November

 Psychologiepraktijk Tholen, Oud-Vossemeer
Eerstelijnspsycholoog.
 Uitgids Tholen, Oud-Vossemeer
Evenementenkalender voor de regio Tholen. Tevens nieuws over alles wat met kunst, cultuur, horeca en recreatie in de gemeente Tholen te maken heeft.

2005 October

 P.J.J. Deurloo Aannemersbedrijf BV, Tholen
 Antiek, Design en gebruikte meubelen Camille, Tholen
 Devotra BV, Tholen
consultancy
 Eetcafé de Sixties, Tholen
Het adres voor al uw feesten en partijen. Heerlijk gelegen aan de haven van het stadje Tholen.

2005 September

 Bouwbedrijf J.K. Krijger en Zonen BV, Poortvliet
Voor al uw bouw, verbouw, onderhoud en rioleringplannen bent u hier op het juiste adres
 Hervormde Gemeente Sint Annaland, St.Annaland
Preekrooster, foto's, nieuws, enz.
 Thoolse Bode, Internetbode, drukkerij Vorsselmans, Zundert
Website met onder andere de Thoolse Bode.

2005 May

 Van Gorsel Technisch tekenbureau, Oud-Vossemeer
Gespecialiseerd in het maken van technische tekeningen en op het gebied van software ontwikkeling.
 KM Design, Oud-Vossemeer
Het ontwerpen en realiseren van professionele en betaalbare websites voor de zakelijke en particuliere markt. Tegen een scherp tarief maken we een website op basis van uw wensen! Ook verkoop van compleet draaiende scripts, hosting, domeinnamen, enz.
 Stamboom van de familie van Keulen/Verkamman,
 Wonen in Tholen.nl, Tholen
magazine en website met tekoop staande huizen in de regio.

2005 April

 Potter Keukens en Sanitair, St.Maartensdijk
Kwaliteitskeukens; verrassend anders tegen betaalbare prijzen.

2005 March

 Koninklijke Fanfare Accelerando, St.Annaland
 Kleinbouw-Techniek BV, St.Philipsland
Nieuwbouw - onderhoud - verbouw - renovatie - verzorging van bouw- en subsidie-aanvragen
 M. de Buck-Bazen, St.Maartensdijk
Stamboom van de familie Bazen uit St.Maartensdijk

2005 February

 Homepage van de familie Schippers, Poortvliet
Persoonlijke gegevens over de familie Schippers, de genealogie en enkele foto's. Eer komt nog meer.
 Dave verkeersopleidingen, Tholen
Praktijkopleidingen voor motor, personenauto, personenauto met aanhanger.
 Stedenband Ilawa Tholen, St.Maartensdijk
Alles over de samenwerking en vriendschapsband tussen de gemeente Tholen en de Poolse gemeente Ilawa (spreek uit:Iwawa)
 Klaassen mondzorg Totaal, Tholen
Voor reparatie, aanpassing en vernieuwing van uw gebitsprothese. Huisbezoek mogelijk.. Thoolse vestiging

2005 January

 School met de Bijbel, St.Annaland
 Montessorischool De Kraal, Tholen
Alle info over de school, de groepen en over datgene wat de kinderen allemaal doen. Ook fotoalbums en spelletjes en knutseldingen.

2004 November

 Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB afdeling Tholen, Tholen
Hier vindt u alle informatie over en rondom deze Geloofsgemeenschap: Diensten, contactgegevens bestuur, en ander nieuws.
 Equimio Therapeutisch Centrum, St.Annaland
Centrum voor Equitherapie en hippische begeleiding.
 Fietswebsite Fietsen 123,
Fietsroute 'Recreatief door Tholen en St. Philipsland'. Uitgebreide routebeschrijving
 Jeugdhonk Jong Vosmeer, Oud-Vossemeer
Openingstijden, rondleiding, wanneer is er disco, nummers aanvragen, enzovoort.
 Kooij Ship Operation BV, St.Annaland
Scheepsspuiterij voor jachten tot 24 meter lengte.
 Managementsadvies van Liere, Tholen
Advisering en begeleiding bij invoering managementsystemen; Procesmanagement ; Organisatienetwerken ; Duurzaam Ondernemen en Innovatie van bedrijfsprocessen ; Total Quality Management (TQM) ; Ontwikkelen en invoeren prestatie-indicatoren en -meting ;
 Camping 't Oude Dorp, Stavenisse
Familiecamping, direct gelegen aan de Oosterschelde, met alle ontspanning en comfort voor echtparen en gezinnen met kinderen. Recreatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Stacaravans te huur en te koop. Jaar- en seizoenplaatsen.

2004 June

 Itronic motoronderdelen, St.Annaland
Webwinkel voor motoronderdelen
 Vereniging voor Protestants-Christelijk Onderwijs Tholen, Tholen
Beheert 4 scholen voor basisonderwijs: De Ark te Oud-Vossemeer, Het Kompas te Anna-Jacobapolder, School met de Bijbel te Poortvliet, de Regenboog te Tholen

2004 May

 Stavenisse eigenstart, Stavenisse
enkele links naar website's die op Stavenisse betrekking hebben.
 Enjoy Sailing, St.Annaland
de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder met een eigen vloot van maar liefst 60 zeiljachten in Nederland. Enjoy Sailing verhuurt haar jachten ook vanuit Sint Annaland.
 Voetbalvereniging SC Stavenisse, Stavenisse
geschiedenis, bestuur, leden etc. Informatie over de club en haar activiteiten

2004 March

 Ontmoetingskerk Poortvliet, Poortvliet
Informatie over de Gereformeerde Ontmoetingskerkt.
 Auto- en autoschadebedrijf Adrie van Burgh, Tholen
Universeel Bovag autobedrijf: reparatie en verkoop van alle merken auto's (nieuw en gebruikt). Ook voor autoschade's, uitdeuken, spuiten, autoruiten vervangen. erkend APK2 keuringsstation.
 Ben van der Heiden optiek, Tholen
De opticien die je kent!
 Brandweer Sint-Annaland, St.Annaland
Nieuws - foto's - alarmeringen - uitrukrapporten - oefeningen - adressen
 Jan-Jaap Bolier, Scherpenisse
Meer weten over de duiven, kampioenschappen en topprestaties van vader Kees en zoon Jan-Jaap Bolier.
 Praktijk voor Psychotherapie "De Brug", Tholen
Particuliere praktijk voor psychotherapie, psychologisch onderzoek en behandeling. Drs. Gert Ouwersloot. Klinisch psycholoog, Psychodiagnosticus, gezondheidszorgpsycholoog, Psychotherapeut
 Motor en AutomobielClub Tholen, St.Annaland
 Atelier de Grebbe, Tholen
In dit atelier worden lijsten, spiegellijsten en schilderijen gerestaureerd. U kunt ook terecht voor muurschilderingen en schilderijen in opdracht.
 Algemeen Belang Tholen, St.Annaland
Politiek programma, raadsleden, adressen etc.
 D.W. Clysan B.V., St.Philipsland
Specialisten op het gebied van stookinstallaties. Verkoop van gasbranders, ook het complete onderhoud en de inspectie.
 Dorpshuis de Vossenkuil, Oud-Vossemeer
Voor feesten, partijen, evenementen, theatervoorstellingen, verenigingen.
 MS Hendrik H Sportvissen en Rondvaarten, Tholen
Sportvisserij, feesten en partijen, (bedrijfs)uitstapjes, rondvaarten en avondvissen. Henk en Marjoes Hoogerwerf ontvangen u en uw gezelschap met open armen. U kunt terecht met groepen tot 50 personen
 Minheere Installatie Techniek, Tholen
TOTAAL lNSTALLATEUR van gas-water-sanitair-elektra-vloerverwarming-airconditioning-zinkwerk-EPDM dakbedekking-datanetwerken. Voor zowel particulieren, instellingen, en (bouw)bedrijven.
 PIA, Pro Industrial Automation., Tholen
PIA levert complete automatiserings-oplossingen in de elektro-techniek. Van ontwerp van de besturing tot de inbedrijfname van de installatie.
 Autobedrijf Renault Koese, St.Annaland
Nieuwe auto's, occasions, lease, service. In de digitale showroom kunt u het aanbod aan auto's zien. Tevens tankstation
 Skydance Paramotorsport, Poortvliet
World leader of paramotor. Sinds 2 jaar een begrip in paramoter Nederland. Wij leveren en onderhouden schermen en paramotors van marktleider *adventure*. Voor verkoop en opleidingen.
 SMWO, St.Maartensdijk
SMWO is een organisatie die diensten levert op het gebied van maatschappelijk werk en welzijn. Vestigingen rondom de Oosterschelde, ook in St.Maartensdijk.
 Straal & Coatingbedrijf C.A. Geuze, St.Maartensdijk
Gericht op corrosiewerende verf- en coatingsystemen, zowel het zware als het esthetisch nette aflakwerk behoort tot de activiteiten van ons bedrijf. Oppervlaktebehandeling/ Keramisch stralen/ Poedercoaten
 Tennis Vereniging T.O.V, Oud-Vossemeer
bestuur,lessen, het Tennispark, Leden, Competities en Toernooien, Foto`s, Kalender.
 Tweewielerservice van der Zande, Oud-Vossemeer
Gespecialiseerd is in alle soorten tweewielers (behalve motoren). Ons bedrijf bestaat uit een fietsafdeling, bromfietsafdeling, werkplaats en magazijn met gemiddeld (nieuwe en gebruikte) 800 fietsen en 85 bromfietsen/snorfietsen/scooters op voorraad.
 WalSon BV, St.Philipsland
WalSon introduces state-of-the-art touch-screen operated Internet kiosks. Embedded PC technology. Advanced technologies. High scalability. Settings can be updated online. Online reporting. Coin validator, adjustable to any currency.
 Webbijbel. G.J. van Zanten, St.Annaland
Onze bedoeling is om enige duidelijkheid te krijgen in de wirwar van meningen en clubjes.Op het gebied van religie bestaan er vele stromingen, die soms gemeenschappelijke dingen hebben.
 W.W.I. Services, St.Annaland
Richt zich op het geven van hooggekwalificeerde technische ondersteuning voor zowel de Scheepvaart, Windenergie als Industrie. Voor onze nationale en internationale opdrachtgevers staan wij 24 uur per dag en zeven dagen in de week gereed.
 Recreatiepark Krabbenkreek en brasserie de 2-getijden, St.Annaland

2004 February

 Kunstcentrum Tholen., Tholen
Het centrum biedt gelegenheid aan kunstenaars van Tholen en omgeving om hun werk op een passende wijze te exposeren. Het Kunstcentrum is een vereniging zonder winstoogmerk en de toegang is gratis.
 Cafe Restaurant 'de Buutengaets', St.Annaland
 Holonite BV, Tholen
Produktie en levering van een breed assortiment geprefabriceerde afbouwelementen voor de bouw. Gericht op alle binnen de bouw voorkomende afbouwtoepassingen. Ook maatwerk. Duurzaam bouwen met Holonite's gegoten composietsteen.
 Stichting Huisartsen Laboratorium, Etten-Leur
Via deze site kunt u de 7 bloedafnamelocaties op het eiland tholen vinden waar dit bedrijf bloedafnames verricht vvoor huisartsen, verloskundigen en specialisten.
 Sondermeijer speelautomaten, St.Philipsland
Exploitatie van amusementsprodukten: een breed scala aan kansspel (fruitautomaten)- en behendigheidsautomaten. Deze worden geplaatst door nagenoeg het gehele land.
 Tennisvereniging Eegedima, Tholen
 van der Harst koeltechniek BV, Oud-Vossemeer
Koude- en keukentechniek
 Stichting Actief Stavenisse, Stavenisse
Zeer veel informatie over Stavenisse: evenementen, geschiedenis, foto's, verenigingen enz.

2004 January

 Wapen van de (voormalige) gemeente Sint-Annaland, St.Annaland
 Wapen Sint Maartensdijk, St.Maartensdijk
Gemeentewapen van de (voormalige) gemeente Sint Maartensdijk
 Oorkondelijst Tholen, Tholen
Een oorkonde is een schriftelijke weergave van afspraken, stammend uit de middeleeuwen.
 Oorkondelijst Schakerloo, Tholen
Een oorkonde is een schriftelijke weergave van afspraken, stammend uit de middeleeuwen.

2003 December

 Atelier 28, Tholen
Werk-atelier en kunst-galerie van Andrea Cook en Francesco Antonietti. Het kunst-atelier is gespecialiseerd in het maken van etsen, aquarellen, olieverf- & acrylschilderijen, pentekeningen en collages in opdracht. Ook cursussen in tekenen & aquarelleren,
 Kennel Merza, Poortvliet
Wij fokken New Foundlanders, Jack Russel Terriers en Gos d'Atura's.
 O.N.S. Computers, Tholen
Verkoop van tweedehands computers, beeldschermen en onderdelen. Meer dan 100 computers en monitoren vanuit ons magazijn leverbaar (binnen 24 uur)
 van Beek Constructie BV, St.Annaland
Een compleet en goed bereikbaar bedrijf voor het uitbesteden van las- en constructiewerk, in de ruimste zin van het woord. Zowel enkel- als serieproduktie. Het beschikt over gemotiveerd kwaliteitsbewust personeel en een veelzijdig machinepark.
 Voetbalvereniging S.P.S., Poortvliet
De club SPS uit Poortvliet en Scherpenisse. Informatieve site zowel voor leden als niet-leden.

2003 August

 Jan Kettelerij, Tholen
is als beeldend kunstenaar werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van beeldende kunst, vormgeving en bloemsierkunst. Hij verzorgt grote kunstzinnige projecten voor in de openlucht, als ook sculpturen voor een smaakvol interieur.
 Mini-camping Klinkenoord, St.Maartensdijk

2003 May

 Badmintonvereniging BC Batho, Tholen
Deze informatieve pagina is bestemd voor leden en bezoekers. U treft hier diverse online aanmeldingsmogelijkheden en nieuwsberichten.

2003 March

 Allservice Serrebouw, Tholen
Uw specialist in lichtdoorlatende constructies. Aluminium - staal - hout - kunststof - serre's - kozijnen - beglazing - dakkapellen - lichtkoepels - sierhekwerk.

2003 February

 Koninklijke muziekvereniging Concordia Tholen, Tholen
een bruisende vereniging van ruim 110 leden. De vereniging bestaat uit een harmonie, jeugdorkest, samenspelgroep, slagwerkgroep/drumband en een blaaskapel. Kijk in de agenda voor de komende aktiviteiten.
 Woningcooperatie Stadlander, St.Maartensdijk
fusie van o.a. woningcorporatie 'Beter Wonen' en Woningstichting 'Halsteren', voorheen bekend als "Castria"
 Zwemvereniging de Eendracht, Tholen

2002 December

 0166.pagina,
Onderdeel van de ''Startpagina'' met links naar Thoolse websites
 Oud-Vossemeer.com, Oud-Vossemeer
Website van C. Boogaart over Oud-Vossemeer; o.a. geschiedenis en over het geslacht Roosevelt (mogelijk de voorouders van de Amerikaanse president Roosevelt)
 Zorgcentrum de Schutse, St.Annaland

2002 November

 Hersteld Hervormde Gemeente Sint Annaland, St.Annaland
hier kunt u online luisteren naar preken van uit de Hersteld Hervormde Gemeente St.Annaland. Of u kunt de preken downloaden en later beluisteren.
 Schilder Noom, Scherpenisse
U kunt terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, behangen, beglazing, restauratie, houtrotreparaties en alle soorten wandafwerking (waaronder behangen,maar ook decoratieve afwerkingen, lijsten, profielen, lambrizeringen e.d.). AF erkend, FOSAG lid.
 Genealogie familie van Popering 1580-2000,
Voorouders van deze familie leefden o.a. in Anna Jacobapolder, St.Philipsland en St. Annaland
 Incasso en Gerechtsdeurwaarders Janssen en Janssen, Tholen
Voor al uw incasso's en juridische zaken. Thoolse vestiging
 Bosters-van Wezel BV, Oud-Vossemeer
Advies, levering en onderhoud van brandblustoestellen en brandslanghaspels. Ook voor veiligheidsopleidingen: BedrijfsHulpVerlening BHV, EHBO en reanimatie. Cursussen tbv watersport: VBI-VBA, marifonie, veilig varen
 Jeroense V.O.F., Tholen
Witgoed, beeld- en geluidsspeciaalzaak, zowel verkoop als reparatie. Wasmachines, drogers, vaatwassers, koel- en vriesapparaten, kleurentelevisies, video- en audioapparatuur en ook kleine elektrische apparaten zoals stofzuigers e.d.
 Van den Ouden Makelaardij, Tholen
Makelaars & Taxateurs O.G. Hoofdvestiging in Bruinisse
 Bazen Vastgoed, St.Maartensdijk
Aanbod van te koop staande panden.

2002 September

 R.A.B. Automation B.V., Oud-Vossemeer
Big solutions for small Business. Totale ICT oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Webservices, hosting, advisering, levering van hard- en software, netwerken, diensten, service contracten, webdesign, E- commerce en databasetoepassingen.
 Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans B.V., St.Maartensdijk
Levering en constructie van staalconstructies t.b.v. schuine of platte daken. Produktie en levering van profielbeplating t.b.v. daken en sandwichpanelen. Transport, verhuur hoogwerkers en mobiele kranen.
 Deltatechniek Sint Philipsland B.V., St.Philipsland
Aanleg van gas-, water-, sanitaire-, elektrische-, en CV installaties. Tevens aanleg vloerverwarming, mechanische ventilatie, sanitair, riolering, goten, hemelwater afvoerinstallatie, centrale stozuigersystemen en datanetwerken.
 Tafeltennisvereniging Smash'76, St.Annaland
Opgericht in 1976.
 De Muziekschuur, Stavenisse
verhuurt (surround)geluid, geeft (bas) gitaarles en organiseert uw evenement.
 Gymnastiekvereniging W.I.K., St.Annaland
Lesaanbod inclusief beschrijving, informatie over contributie, leiding enz. , foto's, nieuwtjes.
 Allplast BV, Tholen
een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in diverse activiteiten op het gebied van kunststofverwerking en bewerking. Het juiste adres voor kunststof plaatmateriaal op maat, o.a. toegepast voor geluidswering, veiligheidsbeglazing, reclame, bekasting.

2002 May

 Vocalgroep Rejoice, Anna-Jacobapolder
Ons doel is God loven en prijzen door middel van zang en muziek. We kunnen daarmee onze dankbaarhed en vreugde in het zingen ten volle naar voren brengen.
 Café Old Friends, Tholen
 K.V. Emergo, St.Maartensdijk
Korfbal Vereniging Sint Maartensdijk. Voor jong en oud plezier.
 Ondernemers Overleg Tholen (O.O.T.), Tholen
Bij het O.O.T. zijn 76 bedrijven c.q. instellingen uit alle kernen van de gemeente Tholen aangesloten. Een van de doelen is meer invloed uitoefenen op provinciale plannen en andere zaken die ondernemers raken.

2002 April

 de Buren Coating BV, Tholen
Coating, elektrostatisch met de hand gemoffeld, m.b.v. de volgende laksystemen: 1 en 2 laags epoxy en/of polyester systeem in metallic, hamerslag, structuur, glans en matte poeders. Uitstekende afwerking, uiterste flexibele instelling, korte levertijden.
 Stichting Kunstkring Tholen Stad, Tholen
Voornaamste activiteit van deze vereniging is het tweedaagse evenement ''Tholen Kunststad'', meestal eind april gehouden. Op een 1400 stappen lange wandelroute exposeren beeldende kunstenaars en treden podium- en toonkunstenaars op.
 Denk en Zet, Scherpenisse
De enige schaakclub van het eiland Tholen heeft zijn huisvesting op de zolder van het voormalige gemeentehuis van Scherpenisse.

2002 March

 Jeugdbrandweer Sint Philipsland, St.Philipsland
Opgericht in 1967 is de jeugdbrandweer voor de gehele gemeente Tholen. Op de site vindt u o.a. de historie en foto's.

2002 February

 Van Kempen Fruitverwerking, Poortvliet
Sinds 1995 gespecialiseerd in het schillen, snijden, en verpakken van vers fruit. Met de modernste apparatuur wordt op zeer hygienische wijze en volgens de HACCP normen een grondstof van zeer goede kwaliteit tot een hoogwaardig eindprodukt verwerkt.
 Vermaas Schilderwerken, St.Maartensdijk
Vermaas schilderwerken te Sint Maartensdijk is het bedrijf voor uw binnen- en buitenschilderwerk, alle soorten wandafwerkingen, gevelreinigingen en alle soorten beglazing. voor zowel particulieren, bedrijven, en instellingen.
 Zeeuws Archief,
Het kenniscentrum voor al uw historisch en genealogisch onderzoek in Zeeland. Met behulp van onze collectie archieven, verzamelingen, tekeningen, kaarten, prenten en foto's kunt u informatie over alle mogelijke Zeeuwse onderwerpen krijgen.
 Sportvissersbedrijf Zwerver3 & Delta, Tholen
De ideale sportvisboten voor bedrijfsuitstapjes, reunies, rondvaarten, sportvissen, feesten.
 Heemkundekring "Philippuslandt", St.Philipsland
Deze vereniging wil de geschiedenis en folklore van Sint Philipsland onderzoeken, beschrijven en daarmee vastleggen voor latere generaties. Op de site staan de activiteiten en bevindingen; ook kunt u kontakt opnemen en eventueel lid worden.
 wapen van de (voormalige) gemeente Scherpenisse, Scherpenisse

2002 January

 Christengemeente Tholen, Oud-Vossemeer
De website van de Stichting vrienden van de Bijbel bevat een startpagina, rubriek 'Woord voor de week' (wordt wekelijks vernieuwd), geloofsbelijdenis, geschiedenis, activiteitenrooster, interessante links, enz.

2001 December

 Apotheek Tholen, Tholen
 Geluk schilders- en afwerkingsbedrijf BV, St.Philipsland
Schildert in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Binnen en buiten. Nieuw en bestaand. We voeren begrippen als innovatie en kwaliteit hoog in ons vaandel. Een eficiente bedrijfsvoering, afspraak is afspraak.
 SBO de Veste, Tholen
Speciale basisschool
 Overbeeke & Van Dijke Assuranti, Poortvliet
N.V.A. assurantieadviseur. Wij bieden u een onafhankelijk verzekeringsadvies. Wij werken samen met een twintigtal professionele verzekeraars waaronder ZLM, Algemeene Zeeuwse, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Erasmus
 PVDA / Partij van de Arbeid,

2001 November

 B.O.A. Personeelsdiensten, St.Maartensdijk
Werving en selectie - intermediar - interrimmanagement - begeleiding en implementatie kwaliteitszorgtrajecten - detachering.
 Landschaps- en minicamping Kruytenburg, Poortvliet
De camping is ingericht op een deel van het nog steeds in produktie zijnde landbouwbedrijf, waarvan de oorspronkelijke boerderij zo'n 250 jaar oud is. Doordat een deel van onze bezigheden is uitbesteed heeft u daarvan op de camping geen last.
 Kunststof en Aluminium Bouwelementen, Tholen
Gespecialiseerd in het verwerken van kunstof en aluminium bouwelementen zoals kozijn, deuren, borstweringen, serres, dakkapellen, gevelbekledingen, buitenzonwering. Showroom geopend zaterdag van 10-16 u. en op afspraak.
 C1000 voordeelmarkt Gunter, St.Annaland
Supermarkt.
 Geilings Keurslager, Tholen
Uitgebreid assortiment vers vlees. Wekelijkse aanbieding, special, keur aan zelgemaakte vleeswaren; ook buitenlandse specialiteiten. Maaltijdenhoek, grillspecialiteiten. Verzorgt ook party's: koud buffet, salades, fondue, barbecue, gourmet.
 Viragh & van der Tak Advocaten, Tholen
Specialisaties: Arbeidsrecht, familierecht, huurrecht, incasso, insolventierecht(INSOLAD), internationale handel(NAVIH), letselschade(LSA), melk- en mestrechten, ondernemingsrecht, vervoersrecht(wegvervoer). Ook Italiaanse praktijk(bi-linguaal).
 Firma Contant, Tholen
Gespecialiseerd in transporten met een spoedeisend karakter of zendingen die u als klant/leverancier liever niet via de gebruikelijk kanalen laat verzorgen. Dit alles door heel Europa. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 Stichting "Paardenwelzijn na gedane arbeid", Oud-Vossemeer
De Stichting stelt zich ten doel paarden of pony's na gedane arbeid een leuke oude dag te bezorgen.
 Watersnoodramp van 1953, Stavenisse
Website van K. van Oeveren met o.a. foto's en verhalen.
 Budelpack Poortvliet BV, Poortvliet
Budelpack Poortvliet BV is een zelfstandige contractverpakker voor voedingsmiddelen voor A-merkeigenaren. In Poortvliet worden veel verschillende produkten verpakt zoals gist, kauwgom, pannenkoekenmix, sauzen, etc.
 Woonboulevard Poortvliet, Poortvliet
Alles op het gebied van wonen. Informatie over alle bedrijven in deze woonboulevard.

2001 October

 Gemeente Tholen, Tholen
Informatie over de produkten en de diensten die de gemeente levert, maar ook adressen van verenigingen, aktuele zaken binnen de gemeente, enz.
 Moerland schilderwerken, Oud-Vossemeer
Isolerend glas - wandafwerking
 Zeilvereniging Midgetclub, St.Annaland

2001 September

 RITHOtekst, Oud-Vossemeer
is HET bedrijf voor uw totale PR/Communicatie verzorging. Wij maken daarnaast zowel redactioneel (uitgeverijen) als commercieel werk. Het maken van brochures, advertenties, slogans, logo's en professioneel webdesign is bij ons bedrijf in goede handen.
 Schoonen Reklame, Tholen
Een erkend signbedrijf voor autobelettering en decoratie, gevelreclame, reclameborden, full-colourprints enz.
 Van Dijke Zeeland BV, St.Philipsland
Constructie en produktie van machines voor het verwerken van bol- en knolgewassen. Spoelmachines, kopmachines, pelmachines, spoeltrommels, tarra-separators. Van Dijke exporteert ook naar EU landen en o.a. naar de USA, Canada, Australie, Zuid-Afrika, enz.

2001 July

 Advies & Thuiszorgbemiddeling Zuid West, St.Maartensdijk
Een kleinschalig particulier thuiszorgbureau, biedt warme, 1 op 1 zorg en bemiddelt tussen zorgvrager en zorgverlener. Zorg op maat zoals u dat wenst. Gespecialiseerd in Persoons Gebonden Budgetten, ingeschreven bij belangenvereniging 'Per Saldo' .
 Christenunie, Tholen
website van de kiesvereniging van de Christenunie Tholen

2001 June

 Sportvisbedrijf 'de Flipper', Tholen
 Waterschap Scheldestromen, St.Maartensdijk
Het Waterschap zorgt dagelijks voor de zeeweringen, het oppervlaktewater en de plattelandswegen in de regio's St. Philipsland, Tholen, Schouwen en Duiveland, Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland.

2001 May

 Aad van Buuren, Oud-Vossemeer
Over 4x4 terreinrijden

2001 April

 Uitgeverij Boekhout, Tholen
 Sportvisbedrijf Salamander 2, Tholen
Sportvissen, duiken, rondvaarten. voor een gezellig dagje sportvissen met kleine en grote gezelschappen.

2001 March

 AGF vormgeving, Tholen
Webdesign, grafisch ontwerp, verzorgen van drukwerk.
 Stamboom van de Thoolse familie Drooger(s),
 Stambomen van o.a. de Thoolse familie van Dijke,
 De slikken van de Heen, St.Philipsland
Foto's gemaakt door Toon Goossens uit Oud-Vossemeer
 Hotel Café Restaurant Zeeland, Tholen
tevens lunchroom en restaurant.
 Stellingmolen ''de Jager'', Oud-Vossemeer
Deze in 1850 gebouwde bovenkruier was in erg slechte staat toen de ANWB in 1973 een succesvolle molenactie startte. Met de opbrengst hiervan is de Jager, eigendom van De Hollandsche Molen, gerestaureerd. De molen draait nog regelmatig.
 Molen "de Korenbloem", Scherpenisse
Deze witte stellingmolen dateert van 1872 en draait nog regelmatig op zaterdag. Bij windstilte kan de molenaar de molenstenen door middel van een elektromotor laten draaien. Op de webpagina vindt u meer bijzonderheden en een foto.
 Standerdmolen, St.Annaland
Deze gesloten standerdmolen uit 1684 is het oudste type windmolen in onze streken.Bij het op de wind zetten van het wiekenkruis draait het hele molenhuis mee. Na een ingrijpende restauratie in 1966 draait hij weer regelmatig.
 Stellingmolen "de Vier Winden", St.Annaland
De molen werd in 1847 gebouwd en was tot 1952 in bedrijf, waarna een deel van het binnenwerk en de stelling werden gesloopt. De laatste jaren is molen weer deels gerestaureerd. Meer bijzonderheden en een foto op de webpagina.
 Molen "de Hoop", St.Maartensdijk
Stellingmolen uit 1847. Op de webpagina vindt u: adres, geschiedenis, foto, bijzonderheden.
 Molen "de Nijverheid", St.Maartensdijk
Stellingmolen uit 1868. Op de webpagina vindt u: adres, geschiedenis, foto, bijzonderheden.
 Volleybalvereniging AVC87, Tholen
 Stellingmolen ''de Korenaar'', Poortvliet
De ''Korenaar'' is gebouwd in 1710 en is nog volledig maalvaardig. Het interieur bevat restanten van oude blauwe en paarse tegels, bewijs dat de molen bewoond is geweeest. Op de webpagina vindt u meer bijzonderheden en een foto.
 Molen "de Hoop", St.Philipsland
adres, geschiedenis, foto, bijzonderheden
 Stellingmolen "de Hoop", Tholen
''de Hoop'' is gebouwd in 1736 op een molenberg bij de stadswallen. Rond 1850 zijn de stadswallen afgegraven en beplant, waardoor de molen minder wind ving. Men heeft de molen toen ruim 5 meter verhoogd. Foto en meer bijzonderheden op de website.
 Voetbalvereniging NOAD67, St.Philipsland

2001 February

 Toon Goossens, Oud-Vossemeer
Zeer uitgebreide website met honderden foto's en enkele filmpjes, o.a. over de slikken van de Heen, carnaval 2001, foto's uit eigen tuin, gebruik van regenwater. Ook vakanties naar Canada/Yellowstone, zuid Frankrijk, Portugal, zuid Engeland.
 Drogisterij Maja, St.Annaland
Medicijnen, homeopatische middelen, cosmetica, persoonlijke verzorgingsartikelen, enz. Als we het niet in voorraad hebben bestellen we het zodat u het binnen 1 week thuis heeft. Tevens postagentschap.
 MR rolluiken, zonwering en kunststoffen, St.Annaland
nieuwbouw en renovatie kunststof ramen, -deuren, -serre, -plafonds, -luiken, -dakkapel. Dakvensters, Kunststof hekken, Gevelbekleding, Rolluiken, Roldeuren, Sectional deuren, Kanteldeuren, Zonneschermen, Markiezen, Screens, Binnenzonwering enz.
 Omroep Tholen, Tholen
Lokale radio voor iedere doelgroep en de perfecte muziekmix.
 Bluesart, St.Maartensdijk
Pagina van André en Ineke met o.a. reisverslagen.
 Thoolse Duik- en Reddingsbrigade "de Snotdolf", Tholen
 Tholen Online,
Portal voor Tholen. Nog weinig informatie.
 Uitzendbureau Flexexpress, Tholen
 Hairstyling Shop Leen Rijstenbil, Oud-Vossemeer
Uw regiokapper en hairstylingshop.
 Duiklokaties op Tholen,
Beschrijvingen door de Belgische duikschool The Seamasters
 van Houte wonen, Tholen
van Houte heeft alles in huis om uw woonwensen werkelijkheid te maken.
 Fa. Verjaal, St.Maartensdijk
Audio - video - TV - consumentenelectronica - elektrische apparatuur - reparaties - elektrische installaties

2001 January

 Vakgarage Jonge, Poortvliet
Verkoop van personenauto's. Benzinepomp. Garage
 Wandel Sport Club Oud Vossemeer, Oud-Vossemeer
Over hun aktiviteiten, wandelroute's in de buurt van Oud Vossemeer, en veel foto's van de 7-dorpen wandeltocht
 Centrum Voor Attitude en Begeleiding, Tholen
voor uw kat of hond: gehoorzaamheidstrainingen, privelessen, interne therapie/observatie. Dierenpension.
 Hopmans en Geense Makelaardij O.G., Tholen
Makelaar in onroerend goed, hypotheek- en assurantie bemiddeling, beedigd makelaar/taxateur.
 Assurantiekantoor Noord-Zeeland, St.Philipsland
Assurantiekantoor (ook financieringen, hypotheken, bedrijfsspaarregeleningen), Administratiekantoor, Regio Bank, belastingaangifte
 Van Dijke Zaden, St.Annaland
Van Dijke levert allerlei soorten zaden voor o.a. bloemen en kruiden
 Administratiekantoor Slager, Stavenisse
Administratieve werkzaamheden, ondersteuning, advisering, begeleiding. Aangesloten bij het NOAB.
 Camping de Hoeve, Scherpenisse

2000 December

 Muziekvereniging Concordia, St.Philipsland
Informatie over onze activiteiten, wie wij zijn, actueel nieuws over de vereniging en nog veel meer

2000 October

 Parkinson Patienten Vereniging, Tholen
West Brabant en Tholen
 Emergis, Tholen
Organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Zeeland
 Zorgcentrum Ten Anker, Tholen
Dit zorgcentrum is onderdeel van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland
 Webdezign, St.Annaland
ontwikkelt en onderhoudt website's

2000 September

 VVV Zeeland, St.Maartensdijk
streekinformatie, evenementenkalender, accommodaties, adressen, veel foto's
 Postduivenvereniging de Zwaluw, Oud-Vossemeer
o.a. de laatste vluchtuitslagen en ander nieuws.
 CDA afdeling Tholen, Tholen
 Jack Russel Terrier kennel, Scherpenisse
 Smalstad, St.Maartensdijk
de winkeliers en ondernemersvereniging van St. Maartensdijk met adressen van alle aangesloten bedrijven

2000 May

 Dacomex BV, St.Maartensdijk
In- en export van uien
 Dutch Profiles Center, St.Maartensdijk
Bedijf in dak- en wandprofielplaten, isopanelen.
 Muller (t)huis & tuin, St.Maartensdijk
Muller (t)huis & tuin is een toonaangevende winkel in Bouwen, Wonen en Buitenleven. Naast adviseren en inspireren wanneer u zelf aan de slag wilt kunnen wij u ook ontzorgen met Muller Service op Maat en nemen wij u graag uw klus-,woon- of tuinuitdaging u
 Sportvereniging "Smerdiek", St.Maartensdijk
 Dragon Plastics BV, St.Maartensdijk
Kunststof rotatie gietprodukten, o.a.: geisoleerde bakken, spatborden, sproeitanks, reddingsboeikasten, disselbakken, speeltoestellen, gereedschapskisten, boeien, drijvers, beschermkappen, waterputten, kabelgoten, containers, roileringsputten.
 Openbare Basisschool de Rieburch, St.Maartensdijk

2000 April

 Dweilband de Lamsooren, Oud-Vossemeer
 Combi-Isolatie VOF, Tholen
Isolatie-technisch advies; thermische industrieele isolatie in de o.a. de voedingsindustie; thermische isolatie ten behoeve van o.a. waterzuiveringsinstallaties; thermische en akoestische isolatie van schepen, heating, ventilation en airconditioning.
 Calvijn College, Tholen

2000 February

 SPH International Music, Artists and events., Tholen
Een full-service organisatie- en evenementenbureau op het gebied van amusement en entertainment.
 Leunis Vastgoed, Tholen
Uw VB-vastgoed adviseur voor de regio Tholen. U kunt bij ons terecht voor onroerendgoed, hypotheken en verzekeringen

2000 January

 Jachthaven Tholen, Tholen
Gegevens over de haven en havenmeester vindt u via de website van de gemeente Tholen.
 Camping de Zeester, Scherpenisse
een kleinere gezinscamping, uniek gelegen aan de Oosterschelde
 Muziekvereniging Euterpe, St.Annaland
 PZC,
Provinciaal Zeeuws Dagblad
 Remmerswaal Accountants, St.Maartensdijk
Accountants, Belastingsadviseurs, Bedrijfsadviseurs, Administratieve dienstverlening, loon- en salarisverwerkingen, personeelsmanagement

1999 November

 Digital Voice Processing products (dvpp), St.Philipsland
Spraakherkenning toepassingen, Telefonie en callcenter systemen enz.
 Carrosseriebedrijf Fa. J. Elenbaas, Poortvliet
Biedt een grote diversiteit aan transportoplossingen, waaronder allerlei carrosserieen, wissellaadbaksystemen en speciaalbouw produkten. Ook spuiten (reclame/huisstijl), reparatie en bedrijfsvoertuigen schadeherstel.

1999 September

 Nestaan Holland B.V., Tholen
Polyurethaan en polyisocyanaat hardschuim producten. Glas- en steenwol, polystyreen, fenolschuim, leidingsystemen, bevestigingsmaterialen etc.

1999 July

 ABS naai- en breimachine's, Tholen
Naai- & Breimachines, breimachinegarens. Inruil en financiering - reparatie van alle merken - voor industrie en partikulier

1999 June

 Recreatie-centrum 'Haestinge', St.Maartensdijk
De gelegenheid voor uw feestgezelschap van 10 tot 300 personen. Tevens verhuur materiaal voor feesten en evenementen.

1999 March

 Over de Zeeuwse taal,
 Prot. Christelijke Juliana van Stolbergschool, St.Maartensdijk
 Fiets een rondje met een pontje: fietsveerpontjes,

1999 January

 Boerman System Automation, St.Annaland
Boerman System Automation (BSA) BV of kortweg BSA is een productontwikkelings- en engineering bureau voor high-end hardware en software. BSA levert een totaalpakket voor de ontwikkeling van al uw specifieke high-end applicaties in de industri

1998 December

 Kelvion Regrigeration BV (voorheen GEA Goedhart), St.Maartensdijk
Leverancier van industrieele en commercieele luchtkoelers en luchtgekoelde condensors

1998 November

 Midgetgolfbaan Camping de Pluimpot, Scherpenisse
De baan bevindt zich op camping de Pluimpot maar is voor iedereen toegankelijk. Er zijn 18 holes. Geopend via de receptie van de camping. Ook voor kinderfeestjes, informeer voor de mogelijkheden.
 Carnavalsvereniging De Vlooientrappers, Oud-Vossemeer

1998 October

 Camping de Muie, St.Maartensdijk
Een gezellige familiecamping op 2 km. afstand van het knusse dorpje St. Maartensdijk. Direct naast het schitterende natuurpark de Oosterschelde gelegen. De camping heeft onder andere een kinderzwembadje en een kinderboerderij.
 Camping Gorishoek, Scherpenisse
 De voordeligste winkel, St.Annaland
Reparatie en verkoop van computers en spelcomputers; tevens verhuur van partytenten, springkussens, licht, geluid, stoelen, tafels enz.
 Van Meer Wikkelbedrijf, Tholen
Verkoop, revisie en wikkelen elektromotoren, pompen, generatoren

1998 July

 Eendrachtbode, St.Annaland
Regionale (week)krant voor Tholen en St. Philipsland

1998 June

 Interseafish BV, Tholen
Verse en diepgevroren visprodukten
 Magnum Holland, Tholen
Elektrische vloerverwarmingssystemen
 Openbare basisscholen op Tholen,
 Water Sport Vereniging St. Annaland, St.Annaland
De jachthaven van Sint Annaland, prachtig gelegen aan de Krabbenkreek, is de grootste van het eiland (250 ligplaatsen). Een pittoreske getijdehaven, waar je het zoute water kunt ruiken. Voorzien van alle faciliteiten. Een bezoek waard voor toeristen.

1998 April

 Prince Kunststofbouw BV, Tholen

1998 March

 Voetbalclub Tholense Boys, Tholen
 Uitgeverij en boekbinderij C.M. Kleppe, Scherpenisse
Inbinden en restaureren van boeken, lijstenmakerij
 PCI (Partikuliere Computer Instelling), Tholen
Computers, onderdelen & accessoires, advies en begeleiding, opleidingen, grafische sector
 Transportbedrijf A.L. de Groen en Zonen BV, Poortvliet
Transport door geheel Europa, met als specialisatie machinevervoer.
 Ziekenhuis Lievensberg, Bergen op Zoom
 Rinus Slootmaker, Poortvliet
leuke site over Poortvliet met o.a. foto's en oude ansichten, geschiedenis, landbouw en ringsteken.
 Connexion,
Busdienst
 Brabants Nieuwsblad - de Stem,
BN - de Stem, Regionaal Dagblad voor West-Brabant en Tholen
 Brandweer gemeente Tholen,
 Vakantiepark de Pluimpot, Scherpenisse
Een rustige familiecamping met op 250 meter afstand een strandje en een natuurgebied. Veel mogelijkheden voor watersporters en fietsers. Tevens verhuur van stacaravans, een bungalow, trekkershut en een luxe penthouse/groepsaccommodatie.
 Camping Stavenisse, Stavenisse
een gezellige familiecamping direct naast het Natuurpark de Oosterschelde. Op de camping vindt u o.a. een klein zwembad, een kinderzwembad, verhuur-stacaravans en een trekkershut.
 Delta-Nutsbedrijven,
 Hersteld Hervormde Kerk Poortvliet, Poortvliet
 Jasenka's Homepage, Scherpenisse
Hobbies van Jasenka van Doren-Petricec
 Nederlandse Spoorwegen,
inclusief de Reisplanner op Internet
 Omroep zeeland, Oost-Souburg
Provinciale radio- en TV omroep
 Politie,
 Schipper Accountants, Tholen
Accountants - Belastingadviseurs- Bedrijfsadviseurs
 Bibliotheken op het eiland Tholen,
 Kamer van Koophandel,
 Provincie Zeeland,
 Zeelandnet,

1998 January

 Gemeentelijk openluchtzwembad "Haestinge", St.Maartensdijk
De openingstijden vindt u op de website van de gemeente Tholen
 Gemeentelijk openluchtzwembad "de Spetter", Tholen
De openingstijden vindt u op de website van de gemeente Tholen

1970 January

 Firma Fase, Poortvliet
Loon& grondverzetbedrijf. Grondverzet, Fourage en gespecialiseerd in het rooien van bieten, knolselderij en cichorei.
 Hage Grondverzet V.o.f., Scherpenisse
Onze mobiele- en rupskranen zijn uit te rusten met GPS, draaikantelstuk, giekontvanger/ schotlaser, trilblok, vacuumunit, prikker en diverse bakken. We kunnen agrarische werkzaamheden uitvoeren zoals ploegen, woelen, klepelen en (combi)zaaien.