Digitale Regio Tholen

Nav

Menu

Links over Zeeland


Uitgeverijen van dagbladen

Zeeuwse Digitale Krantenbank , 
U kunt online zoeken in oude jaargangen van Zeeuwse dagbladen. Van Tholen is er bijvoorbeeld de Ierseksche- en Toolsche Courant (1883-1950).

Bouwnijverheid

Werk aan Zeeweringen , Middelburg
Informatie over dijkversterkingen in Zeeland, regelmatig ook op Tholen of St.Philipsland. Via de website kunnen belangstellenden zich jaarlijks gratis abonneren of digitale nieuwsbrieven specifiek voor bepaalde dijktrajecten. tot 2015 versterken wij de Z

Vervoer over land

ROVZ Regionaal Overleg Verkersveiligheid Zeeland , Middelburg
Het ROVZ is een onafhankelijk overlegplatform van overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor verkeersveiligheid in Zeeland.

Reisorganisatie en -bemiddeling; informatieverstrekking op het gebied van toerisme

VVV Zeeland , St.Maartensdijk
streekinformatie, evenementenkalender, accommodaties, adressen, veel foto's

Publiekrechtelijke bedrijfsorganen


Overheidsdiensten

Hulpverlening Zeeland , 
Nieuws en achtergronden over veiligheid in de provincie Zeeland.Deze website biedt u niet alleen dagelijks het laatste nieuws over de hulpdiensten, maar ook preventietips, interviews en reportages .

Educatie

Zon op school , Goes
Zeeuws project voor alle groepen van de basisschool om van alles te leren over energie en klimaat. Tegelijkertijd help je mee om op school duurzame energie op te wekken. Thoolse scholen doen ook mee.

Gezondheids- en welzijnszorg

Mantelzorg Zeeland , Middelburg
Alle steunpunten voor mantelzorgers in de provincie Zeeland

IdeŽle organisaties

Landschapsbeheer Zeeland , Goes
Landschapsbeheer Nederland is een particuliere, onafhankelijke stichting die zich sterk maakt voor de zorg voor een visueel, ecologisch, cultuurhistorisch en aardkundig aantrekkelijk landschap in het buitengebied van Zeeland.

Cultuur, sport en recreatie

Zeeuwse Ankers , 
Zeeuwse Ankers vertelt de verhalen over landschappen, monumenten, voorwerpen en mensen uit het verleden. Zeeuwse Ankers nodigt uit tot ontmoeten en beleven. Zeeuwse Ankers verbindt het verleden, heden en de toekomst van Zeeland

Monumentenzorg

Stichting Meldpunt Erfgoed Zeeland , Middelburg
Het Meldpunt Erfgoed Zeeland is een centraal informatiepunt, dat een breed publiek in de gelegenheid stelt om melding te doen van bedreigd, onbekend en/of ondergewaardeerd erfgoed in de provincie Zeeland.

Beheer van natuurgebieden

Stichting het Zeeuwse Landschap , Wilhelminadorp
Stichting Het Zeeuwse Landschap zet zich sinds 1936 actief in voor het beschermen van natuur en landschap in de provincie. Dat gebeurt in de eerste plaats door aankoop en beheer van natuurgebieden en cultuurhistorisch belangrijke terreinen.