Digitale Regio Tholen

Nav

Menu

Over deze site


Waarom deze site?

Doel van deze site is om alles op het Internet wat met Tholen en St. Philipsland te maken heeft samen te brengen op één overzichtelijk punt, de 'digitale regio' Tholen.
We streven dus alleen naar volledigheid voor zover het 'Tholen op het Internet' betreft.
Voor complete informatie over personen, bedrijven en instellingen zijn er al genoeg papieren gidsen: telefoonboek, gouden gids, bedrijvengidsen, gemeentegids.

Kan mijn homepage of website ook vermeld/gelinkt worden?

Iedere Tholenaar kan gratis een link naar zijn/haar homepage laten opnemen in deze site. Ik bedoel hiermee non-profit organisaties, stichtingen, verenigingen, clubs en privé personen die een belang hebben in Tholen. Ook alle bedrijven die volgens het Kamer van Koophandel register in de gemeente Tholen zijn gevestigd.
Als u een leuke of interessante site tegenkomt die op Tholen of St. Philipsland betrekking heeft, kunt u me altijd een mailtje sturen, zie "Contact."
Overigens behoud ik mij het recht voor om links niet op te nemen.

Hoe worden bedrijven/verenigingen ingedeeld of geordend?

Deze worden geordend volgens de Bedrijfsindeling Kamer van Koophandels. De BIK is een aangepaste versie van een Europese bedrijvenindeling. Aan de hand van de informatie op uw website maak ik zelf een inschatting welke BIK het best van toepassing is. Een PDF versie van de door mij gehanteerde BIK-lijst kunt u hier bekijken.
U kunt de laatste versie van de BIK downloaden op de site van de Kamer van Koophandel.
Als u liever onder een andere BIK groep wilt staan, meldt u me dit dan a.u.b. even.

Wie is de maker van deze site?

De Digitale Regio Tholen is een privé initiatief van B. Zwikker en valt niet onder de verantwoording van de Gemeente Tholen.