Digitale Regio Tholen

Nav

Menu

Bedrijven in de Gemeente Tholen: Bouwnijverheid


Vervaardiging van producten van metaal (geen machines en transportmiddelen)

van Beek Constructie BV , St.Annaland
Een compleet en goed bereikbaar bedrijf voor het uitbesteden van las- en constructiewerk, in de ruimste zin van het woord. Zowel enkel- als serieproduktie. Het beschikt over gemotiveerd kwaliteitsbewust personeel en een veelzijdig machinepark.

Vervaardiging van bedrijfsinterieurs en -meubels

Gerwin Particuliere Project (GPP) Interieurs , Oud-Vossemeer
Als interieurbouwer zet ik elke wens van de klant om in een uniek meubelstuk, voor zowel op kantoor als in huis en andere diverse bestemmingen.

Bouwnijverheid

Aannemingsbedrijf A. Goedegebuure , St.Annaland
Voor al uw grondwerk, straatwerk en rioleringen. Containertransport, sloopwerken, levering van nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen, verhuur van rijplaten.
Heije Konstruktie BV , Tholen
gespecialiseerd in hoogwaardige staalconstructies voor loodsen, woningen en utiliteitsbouw, trappen en gevelbeplating.
Kunststof en Aluminium Bouwelementen , Tholen
Gespecialiseerd in het verwerken van kunstof en aluminium bouwelementen zoals kozijn, deuren, borstweringen, serres, dakkapellen, gevelbekledingen, buitenzonwering. Showroom geopend zaterdag van 10-16 u. en op afspraak.
Bouwbedrijf J.K. Krijger en Zonen BV , Poortvliet
Voor al uw bouw, verbouw, onderhoud en rioleringplannen bent u hier op het juiste adres
Bouwbedrijf Rijnberg BV , St.Annaland
Nieuwbouw, verbouw, renovatie, Onderhoud, traditionele bouw, Machinale houtbewerking.
Dutch Profiles Center , St.Maartensdijk
Bedijf in dak- en wandprofielplaten, isopanelen.
Holonite BV , Tholen
Produktie en levering van een breed assortiment geprefabriceerde afbouwelementen voor de bouw. Gericht op alle binnen de bouw voorkomende afbouwtoepassingen. Ook maatwerk. Duurzaam bouwen met Holonite's gegoten composietsteen.
Onderhoudsbedrijf Kees Deurloo , Tholen
Dit eenmansbedrijf is van alle markten thuis. Timmerwerk; in- en externe verbouwingen ;Laminaat leggen; Plafonds aanbrengen; Diverse tegelwerkzaamheden; Schuttingen en- of hekwerken plaatsen; Tuinhuis plaatsen; Toilet renovatie ; Kasten monteren, enz.
Metaalbewerkingsbedrijf Weggemans B.V. , St.Maartensdijk
Levering en constructie van staalconstructies t.b.v. schuine of platte daken. Produktie en levering van profielbeplating t.b.v. daken en sandwichpanelen. Transport, verhuur hoogwerkers en mobiele kranen.
Dura Vermeer Ondergrondse Infra B.V. , Oud-Vossemeer
Dura Vermeer richt zich specifiek op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en vrije tijd die zij vertaald willen zien in bouw of infrastructurele oplossingen. Van eenvoudig tot complex. Van kleinschalig tot groot.
Bouwonderneming Schot , Poortvliet
aannemersbedrijf, reeds jarenlang actief in nieuwbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van woningen en bedrijfspanden.
Bouwbedrijf Mart van Houte B.V. , St.Maartensdijk
Van Houte Systeembouw staat voor houtskeletbouw op maat voor iedereen, zowel zakelijk als priv
Daan Sitters , Tholen
Timmer & Metselbedrijf . Kozijn renovatie; afhangen van deuren; metselen van gevels, muren en siermetselwerk; tegelwerk; stelwerk.
Klusbedrijf L. Bijl , Scherpenisse
Nieuwbouw woningen ,aanbouw; verbouwingen bestaande woningen; badkamer nieuw en renovatie; leveren en plaatsen nieuwe kozijnen; renovatie bestaand voegwerk; natuurstenen raamdorpels
Bouw- & Timmerbedrijf Heijboer , Tholen
Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Aanbouw, Verbouw, Nieuwbouw, Renovatie, Dakkapellen en dakopbouw, Badkamers, Kozijnen plaatsen (houten, kunststof), Interieurwerk zoals kasten, luiken, Veranda's en overkappingen
Bouwbedrijf Weggemans , St.Annaland
gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen, het plaatsen van Velux dakramen, het verbeteren van uw bouwopdracht, dak vernieuwen en nog veel meer. Ook: maken van meubels van oud- en nieuw steigerhout.
F.J. Bogert Bouwonderhoud en renovatie , Tholen
Voor particulieren: Restauratie & renovatie, Dakwerk, Aanbouw, Nieuwbouw in stijl, handgemaakte eiken meubels.authentieke kozijnen, metselwerk uit verschillende tijdsvlakken,specialistisch voegwerk, dakopbouw, dakkapellen, houtskeletbouw, aanbouw, trappe
Timmer- en Metselbedrijf L. de Witte , St.Annaland
Nieuwbouw- verbouw - onderhoud
B.R. Bouw , St.Philipsland
Verbouw, nieuwbouw, renovatie
ZeeBraBouw , Tholen
Werk aan Zeeweringen , Middelburg
Informatie over dijkversterkingen in Zeeland, regelmatig ook op Tholen of St.Philipsland. Via de website kunnen belangstellenden zich jaarlijks gratis abonneren of digitale nieuwsbrieven specifiek voor bepaalde dijktrajecten. tot 2015 versterken wij de Z
Dekker Timmerwerken , Stavenisse
De houtskeletbouw specialist. Allerlei timmerwerken worden voor u op maat gemaakt. Producten als prefabdaken, woningen (houtskeletbouw), dakkapellen, schuurtjes en overkappingen, maar ook andere soorten timmerwerken.
Profielnorm B.V. , Tholen
Bouwbegeleidings- adviesbureau Waterpas , St.Philipsland
Verbouwingsklussen, verbouwingen, ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakk

Slopen van bouwwerken; grondverzet

M. van der Vlies sloop/grond werken , Tholen
grondwerken · Maaiwerken · Parkonderhoud · Sloop & ontruiming

Slopen van bouwwerken

Slopersbedrijf Firma C.A. Jeroense en Zn. , St.Annaland
Slopersbedrijf, ook verkoop 2ehandsbouwmaterialen als stenen, hout, deuren enz.

Grondverzet

Loonbedrijf Den Engelsman , Poortvliet
Gespecialiseerd in loonwerk maar ook in grondwerk en aannemerij; van uitgraven van tuinen tot het bouwen van een aanmeer steiger met een degelijke beschoeiing.
Loonbedrijf Hage , Scherpenisse
Loonbedrijf, loonwerk, grondwerk, groenbeheer, verkoop van producten als zand, klei, zwarte grond, puin.
Hage Grondverzet V.o.f. , Scherpenisse
Onze mobiele- en rupskranen zijn uit te rusten met GPS, draaikantelstuk, giekontvanger/ schotlaser, trilblok, vacuumunit, prikker en diverse bakken. We kunnen agrarische werkzaamheden uitvoeren zoals ploegen, woelen, klepelen en (combi)zaaien.
Gunter Grondverzet , St.Maartensdijk
Dienstenverlening in de Grond- Weg- en Waterbouw. Ook aanleggen van tuinen, verhuren van een breed scala aan grondverzetmaterieel.

Burgerlijke en utiliteitsbouw; grond-, water- en wegenbouw (geen grondverzet)

Dista Bouw , Tholen
Jong en dynamisch bouwbedrijf. Vakmanschap, kwaliteit & duidelijkheid staan voorop. Aanbouwen/verbouwingen, dakkapellen plaatsen, renovatie van een aantal schuren, terasoverkappingen, maatwerk trappen, bouwen van garage's, bouwen van nieuwbouw en 2-onder

Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw

Aannemingsbedrijf Gebr. Moerland , St.Annaland
Een grond-, wegen- en waterbouwannemingsbedrijf met als specialisme rioleringen en bestratingen. Sterk punt is het uitvoeren van deze werkzaamheden in woonkernen en winkelcentra. Opereert in heel Zuid-West Nederland (tot Den haag en Tilburg aan toe).
Kleinbouw-Techniek BV , St.Philipsland
Nieuwbouw - onderhoud - verbouw - renovatie - verzorging van bouw- en subsidie-aanvragen
B&B Bouw , Poortvliet
Allround aannemersbedrijf in de bouwsector. Alles onder één dak. Kleine renovaties, grote renovaties, metsel en timmerwerken, keukens en badkamers, installatiewerken, schilderwerk en tegelwerk

Klussenbedrijven

K. Dirven afbouwbedrijf , Scherpenisse
Timmer- en metselwerken, verbouwingen, dakkapellen, dakrenovatie, onderhoud, keukens, interieurbouw.
Timmer- en metselbedrijf de Vos , Stavenisse
kleinere klussen en verbouwingen, maar ook complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen.
STO Schetters Technisch Onderhoud , Oud-Vossemeer
Het adres voor ketel vervanging en het aanleggen van complete (pellet-)cv installaties. Het aanleggen/veranderen van electra, alle klussen in en om huis, schilderwerken
Timmer- en klusbedrijf Sam van Dommele , Stavenisse
voor vrijwel elk timmer- of kluskarwei, zoals: het verbouwen van de badkamer, toilet, plafonds, tegelen, kozijnen plaatsen,daken en dakkapellen,meubels en interieur timmerwerkzaamheden,houtdraaiwerken, uw nieuwe keuken plaatsen of bestaande keuken aanpas
Timmerbedrijf Johan Uijl , Tholen
U kunt bij ons terecht voor veel voorkomende projecten, in, aan en om uw huis. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken. Maar ook voor het vergroten van uw woning.

Stratenmaken

Den Engelsman sierbestrating , St.Annaland
Leverancier van bestrating, sierbestrating, tuinhout, tuinhuisjes, waterpartijen, vijverartikelen, tuinverlichting.
Sierbestrating van Haaften , Stavenisse
Sierbestrating, riolering, grondwerk, blokhutten, tuinhout, tuinbeelden, terrazzo bloempotten

Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw

R & B Lijm- en metselwerken , St.Annaland
Behalve lijmen en metselen, verrichten wij ook alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden voor zowel particulier als bedrijven. Tijdens vorstperiodes geven wij hoge kortingen op "binnenwerk"!

Bouwinstallatie

Technisch Bureau Visser b.v. , Poortvliet
Het adres voor al uw: CV-, electra-, beveiligings-, gawalo-installaties, sanitair, dakdekkerswerkzaamheden en locale verwarming.
Deltatechniek Sint Philipsland B.V. , St.Philipsland
Aanleg van gas-, water-, sanitaire-, elektrische-, en CV installaties. Tevens aanleg vloerverwarming, mechanische ventilatie, sanitair, riolering, goten, hemelwater afvoerinstallatie, centrale stozuigersystemen en datanetwerken.
Minheere Installatie Techniek , Tholen
TOTAAL lNSTALLATEUR van gas-water-sanitair-elektra-vloerverwarming-airconditioning-zinkwerk-EPDM dakbedekking-datanetwerken. Voor zowel particulieren, instellingen, en (bouw)bedrijven.
Dak- en Zinkwerk J. Bevelander , Tholen
Installatietechniek: elektrotechniek, zinkwerk, dakwerk, verwarming, loodgieterswerk.
Uijl Techniek , Poortvliet
Landelijk erkend installateur van Verwarmingssystemen,elektrotechnische systemen,Zonnestroomsystemen,warmtepompsystemen,warmtepompboilers,sanitaire leidingsystemen,zink-,koper-en dakwerk
Rene van Bemmel Montage/Installatie , Tholen
Voor zink - dak - riool - CV en sanitairwerken.
G. Bolier Techniek , Poortvliet
Het adres voor CV-ketel en gootvervanging
Eco Savings Holland BV , Tholen
advisering op het gebied van zonne-energie, CO2 neutrale woningen, energie- en waterbesparing
Zonne-energie Tholen , Tholen
Zonne Energie Tholen is een onderdeel van Minheere Installatie Techniek BV uit Tholen wat zich richt op duurzame energie.

Elektrotechnische bouwinstallatie

Elektro Dema , Oud-Vossemeer
elektrobedrijf, gespecialiseerd in hoofdzakelijk, elektro-technische werkzaamheden. Ook gericht op verbouwingen en aanpassingen van woonhuizen, chalets, magazijnen, winkels, kantoren, terreinen, tuinen en kleinere industriegebouwen.

Isolatiewerkzaamheden

Combi-Isolatie VOF , Tholen
Isolatie-technisch advies; thermische industrieele isolatie in de o.a. de voedingsindustie; thermische isolatie ten behoeve van o.a. waterzuiveringsinstallaties; thermische en akoestische isolatie van schepen, heating, ventilation en airconditioning.

Installatie van centrale verwarmings- en luchtbehandelingsapparaten

D.W. Clysan B.V. , St.Philipsland
Specialisten op het gebied van stookinstallaties. Verkoop van gasbranders, ook het complete onderhoud en de inspectie.
Magnum Holland , Tholen
Elektrische vloerverwarmingssystemen
Janssen Warmte Service , St.Maartensdijk
Voor service onderhoud en CV-ketel vervanging

Afwerken van gebouwen

Firma van 't Hof aluminium , Tholen
Aluminium constructies, ramen, deuren, gevels, schuifpuien, zonwering, rolluiken, glashandel
Allservice Serrebouw , Tholen
Uw specialist in lichtdoorlatende constructies. Aluminium - staal - hout - kunststof - serre's - kozijnen - beglazing - dakkapellen - lichtkoepels - sierhekwerk.
MR rolluiken, zonwering en kunststoffen , St.Annaland
nieuwbouw en renovatie kunststof ramen, -deuren, -serre, -plafonds, -luiken, -dakkapel. Dakvensters, Kunststof hekken, Gevelbekleding, Rolluiken, Roldeuren, Sectional deuren, Kanteldeuren, Zonneschermen, Markiezen, Screens, Binnenzonwering enz.
Shopwand B.V. , St.Maartensdijk
Shopwand BV levert maatwerk in interieurs. Wij leveren onder andere interieurs, scheidingswanden, mock-ups, gevelbetimmeringen.
Van Houte Projectinrichting. , Tholen
Al ruim zestig jaar richten wij scholen, zorginstellingen en kantoren volledig in. Alles tussen vloer en plafond.
De Viet afbouw , Oud-Vossemeer
Stukadoorswerken tegelen, sierpleister
Het Stijlhuys , Tholen
Interieuratelier; massieve op maat gemaakte keukens. Met natuurlijke materialen ontwerpen en produceren wij exclusieve producten, geheel naar uw wens. Dat kan een keuken zijn, maar ook een kast, een inrichting of een vloer. Unieke meubels, die een leven

Stukadoren

Stukadoors- en Afbouwbedrijf E.A. den Otter , St.Maartensdijk
traditioneel stucwerk, sierpleister, spackspuiten

Timmeren

Zwalua Houtbewerking , St.Maartensdijk
Jacht- en interieurbetimmering. Maatwerk in hout.Kozijnen, keukens, vloeren, laminaat, parket, trappen en scheidingswanden
Verhage Timmerwerken , St.Philipsland
Arjen Brinkman Timmerwerken , St.Maartensdijk
Nieuwbouwhuizen, dakkapellen, kozijnen

Woningstoffeerderijen

Trap Make-over , Poortvliet
Bekleding en renovatie trappen. Werkt met het trede overzetsysteem. Van klassiek tot supermodern.
Richard De Jager woningstoffeerder , St.Annaland
Woningstoffering

Schilderen en glaszetten

Laban Schilderwerken , Tholen
Voor het beste schilderwerk
Fa. A. de Rijke en Zoon , St.Maartensdijk
Schildersbedrijf - behangwerken - enkel glas en isolerende beglazing - plafond en wandafwerking
Schilders- en onderhoudsbedrijf Anton Laban , Oud-Vossemeer
U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk binnen en buiten, kitwerk, glasweefselbehang , houtreparatie en glaszetten.
Geluk schilders- en afwerkingsbedrijf BV , St.Philipsland
Schildert in opdracht van particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Binnen en buiten. Nieuw en bestaand. We voeren begrippen als innovatie en kwaliteit hoog in ons vaandel. Een eficiente bedrijfsvoering, afspraak is afspraak.
Moerland schilderwerken , Oud-Vossemeer
Isolerend glas - wandafwerking
Schildersbedrijf Meer-All , St.Philipsland
Wij verzorgen al het schilderwerk voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen. Nieuw schilderwerk (zowel binnen als buiten), renovatie, restauratie en onderhoud; MEER-ALL regelt het voor u!
Schilder Noom , Scherpenisse
U kunt terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, behangen, beglazing, restauratie, houtrotreparaties en alle soorten wandafwerking (waaronder behangen,maar ook decoratieve afwerkingen, lijsten, profielen, lambrizeringen e.d.). AF erkend, FOSAG lid.
Vermaas Schilderwerken , St.Maartensdijk
Vermaas schilderwerken te Sint Maartensdijk is het bedrijf voor uw binnen- en buitenschilderwerk, alle soorten wandafwerkingen, gevelreinigingen en alle soorten beglazing. voor zowel particulieren, bedrijven, en instellingen.
Geluk Groep B.V. , St.Philipsland
schilders, afwerkers, beglazing, houtsanering, sierpleister
Schildersbedrijf van der Reest , Scherpenisse
schilderwerk, beglazing
Geluk Schilders B.V. , St.Philipsland
Schilders, houtsanering, beglazing, afwerking, sierpleisterwerk.
Tholen Glas , Tholen
Glaszetten.
Van de Velde schilders , St.Annaland
voor al uw binnen en buiten schilderwerk

Overige afwerking van gebouwen

C.R. Handelsonderneming , Tholen
Keukenonderdelen en apparatuur
Sierwerk Van Elzakker , St.Maartensdijk
Gespecialiseerd in massief hekwerk dat op maat wordt gemaakt. Poorten, raam- en deurbeveiliging, automatisering, balkonhekken, schoorsteenkappen, glittermatten, laswerk enz.
De Eendracht Spanplafonds , St.Annaland
Een kwaliteitsplafond van De Eendracht is een spanplafond dat garant staat voor jarenlang woonplezier. De Eendracht spanplafonds worden op maat voor u gemaakt en volledig aangepast aan uw wensen.
Cuisine d'Oc , St.Philipsland
Keukenrenovatie, tevens is het leveren van nieuwe keukens mogelijk. Inbouwapparatuur en vrijstaand witgoed.

Winkels in ijzerwaren, gereedschappen, verf en bouwmaterialen (doe-het-zelfartikelen)

Muller (t)huis & tuin , St.Maartensdijk
Muller (t)huis & tuin is een toonaangevende winkel in Bouwen, Wonen en Buitenleven. Naast adviseren en inspireren wanneer u zelf aan de slag wilt kunnen wij u ook ontzorgen met Muller Service op Maat en nemen wij u graag uw klus-,woon- of tuinuitdaging u

Winkels in tegels

Engelsman Tegels bouw en afbouw , Tholen
Bij Engelsman Tholen vindt u een uitgebreide collectie wand- en vloertegels in alle denkbare maten, stijlen, kleuren en dessins. Creeer een eigen sfeer en combineer met de vele mogelijkheden van wand- en vloertegels.

Winkels in keukens

D.B. Keuken Groep B.V. , St.Annaland
Badkamers, keukens. Voor een royale keus aan rechte keukens kunt u op deze website de nodige inspiratie vinden.

Projectontwikkeling en handel in onroerend goed

Waterrijk Oesterdam , Tholen
Midden in Nationaal Park Oosterschelde ligt Waterrijk Oesterdam. Bijzondere watervilla’s, met elk een eigen aanlegsteiger. Bereikbaar voor grote (plezier)jachten en een fantastische uitvalsbasis voor tochten op de Oosterschelde en omgeving.
Selekthuis , Tholen
U bezit een eigen kavel en wilt daarop een huis bouwen? Wij begeleiden u vanaf het allereerste begin met advies over het woningmodel, esthetische vormgeving, prijsstelling, kleuren, keuze van materialen en het aanvragen van de bouwvergunning

Projectontwikkeling

Vestetuin , Tholen
Aan de noordzijde van Tholen-Stad realiseren gemeente Tholen, Bouwfonds Ontwikkeling en woningcorporatie Stadlander een nieuwe woonbuurt: VesteTuin (lokaal ook bekend als Tholen-Noord)

Verhuur van machines en werktuigen

EUC Bouw- en Industrieservice , Scherpenisse
EUC is een bedrijf voor dienstverlening in de bouw en industrie en de verhuur van gereedschap voor gebruik in genoemde sectoren.

Architecten-, ingenieurs- en overige technische ontwerp-, teken- en adviesbureaus

Adviesbureau omgeving / Talpa Development B.V. , Tholen
heeft ondermeer bedrijven en gemeenten tot klant die een warm hart hebben voor de geïntegreerde aanpak van de omgevingsproblematiek. Op het snijpunt van de werkzaamheden van bedrijven en gemeenten speelt zich alles af in de eigen omgeving. Omgevingsadvis
Hage Bouwadvies , Stavenisse
Hage Bouwadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor bedrijven
Eego Bouwkostenmanagement , Tholen
Budgetraming, schetsontwerpen, VO-raming, DO-raming, Directiebegroting, Second opinion

Architectenbureaus

Walpot bouwconsult , Tholen
een klein bouwkundig ontwerp- en adviesburo, actief in de woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als verbouw, uitbreidingen en renovaties. Wij zoeken naar klantgerichte oplossingen, toegespitst op de wensen van onze opdrachtgevers. Geen gezochte e
Timek Bouwmanagement B.V. , Tholen
Brains in Building: heldere bouwdefinities, sluitende begrotingen, bouwbare ontwerpen, solide planningen, onderbouwde keuzes, strakke regie uitvoering, maximaal resultaat.